Gratis e-book: actiethriller ‘Mack Dime’ van Hans Breuker

13060
6
DELEN

Tijdelijk gratis te downloaden: de spannende actiethriller ‘Mack Dime – Het verraad van Lady Charlamane’ van Hans Breuker. 

Oud-crimineel Mack Dime, tegenwoordig eigenaar van een groot beveiligingsbedrijf, komt zwaar in de problemen als hij door een oude bekende in de val wordt gelokt. Niet alleen zijn bedrijf en zijn reputatie staan op het spel, ook zijn leven is hij niet meer zeker. Op de vlucht voor de politie en meedogenloze huurmoordenaars probeert hij zijn onschuld te bewijzen. Het enige wat hij kan doen is zijn oude gangstervrienden uit de Bijlmer om hulp vragen. Want de aanval is nog altijd de beste verdediging.

Download hier

Gratis te downloaden tot en met 31 mei 2020.


6 REACTIES

 1. Schrijver uit mijn regio en daar ben ik dan weer benieuwd naar en deze stond dus op mijn lijstje, had hem nog niet gekocht en hij was bij Bol.com al niet duur.

 2. Hallo Hans
  Ik heb vandaag pas gezien dat dit boek vrij te downloaden was.(Het verraad van Lady Charlamane)
  Is het misschien toch nog mogelijk dat ik het kan downloaden?
  Diner & tears heb ik net wel kunnen downloaden,en ik vond het begin veelbelovend.
  Alvast dank voor dat boek.
  vriendelijke groeten Anita

LAAT EEN REACTIE ACHTER