Gratis e-book: ‘Het water komt’ van Rutger Bregman

3
gratis ebook het water komt

Uitgeverij De Correspondent geeft in samenwerking met de Nationale Postcodeloterij gratis het boek Het water komt van Rutger Bregman weg. Op de website Hetwaterkomt.nl kun je tot en met 30 april 2020 een exemplaar aanvragen, als e-book, luisterboek of paperback.

Het doel van de actie is om aandacht te vragen voor klimaatverandering en welke gevolgen dat voor Nederland kan hebben. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken is besloten het boek gratis aan te bieden.

Historicus en auteur Rutger Bregman schrijft voor het journalistieke platform De Correspondent en is onder meer bekend van bestsellers als De meeste mensen deugen en Gratis geld voor iedereen.

Het boek ‘Het water komt’ is tot en met 30 april 2020 verkrijgbaar als e-book, audiobook en als paperback. Van de paperback kan maximaal één exemplaar per huishouden worden besteld. De digitale formaten mogen oneindig worden gedeeld.

Vorig artikelDe leukste gratis e-books #40
Volgend artikelTom Kabinet stopt met platform voor tweedehands e-books

3 REACTIES

  1. Waarom is het zo vreselijk lastig om de “laadknop”te vinden tussen alle onnodige invuloefeningen. Ik ben bekend, dus stop met vragen naar de bekende weg.

    Gratis betekent gratis, zonder hindernisbaan

  2. Altijd leuk, een gratis e-book, maar het blijft dit keer bij de aankondiging. Juist dit boek is niet te bestellen/downloaden. Jammer.

  3. Gevonden! Op een e-reader is het niet te zien, zelfde lettertype maar klein kleur verschil. Iets duidelijker was handiger geweest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in