Gratis e-books: 3 delen uit fantasyserie ‘De Zaden der Hoop’ van Owan Drake

3
gratis ebooks fantasy owan drake

Houd je van fantasy? Dan mag je de serie ‘De zaden der hoop’ van Owan Drake absoluut niet missen! De delen De val van Hymir‘ (deel 1), De opkomst van een opstand (deel 1,5) en Draak des vuurs (deel 2) zijn gratis te downloaden.

De Zaden der Hoop #1 – De val van Hymir
In De val van Hymir vloeien heden en verleden samen als de oude wijsgeer Benedictus een serie boeken aan zijn meest bekwame student Xavier wil laten lezen. Deze boeken bevatten vertellingen uit lang vervlogen tijden en Xavier beleeft die verhalen alsof hij zich daar daadwerkelijk bevindt. Twee van deze verhalen worden in dit eerste boek geïntroduceerd, namelijk die van het licht en de duisternis. Maar wat Xavier niet weet, is dat hij door het verzoek van Benedictus op te volgen misschien wel een corrupte tak van de regering, genaamd de Bloedraven – die ook in die vertellingen uit het verleden voorkomen – kwaad gemaakt heeft en dat hij misschien wel in een eeuwenoude oorlog is verstrengeld.

Download hier

De Zaden der Hoop #1,5-  De opkomst van een opstand
De opkomst van een opstand is een kort verhaal dat zich afspeelt tussen De van van Hymir en Draak des vuurs. Na de gebeurtenissen van het eerste boek bevindt Xavier zich in een trein, met om zijn middel een magie-tenietdoende riem, die is opgetuigd met een bom. Dit is een aanslag op zijn leven door niemand minder dan de Bloedraven – waarover hij in het eerste deel slechts gelezen heeft, hoe gruwelijk deze duistere Demonen kunnen zijn.

Download hier

De Zaden der Hoop #2 – Draak des vuurs
Terwijl Xavier verder gaat met de vertellingen uit het verleden, beseft hij niet dat de Bloedraven een apparaatje in zijn buik geplaatst hebben dat het einde van zowel hemzelf als Benedictus zou kunnen betekenen.

In het verhaal van het licht krijgt Heer Frank eindelijk de kans om terug te vechten tegen de vijanden die zijn huis over hebben genomen. Als Wilder ook nog eens het strijdtoneel betreedt, krijgt Frank de overhand en zien de Bloedraven geen andere keuze dan de kwaadaardige Machinegod Elim, vroegtijdig te activeren.

In het verhaal van de duisternis slaan Mar en zijn entourage op de vlucht voor Mizalda Kallas. Uiteindelijk splitst de groep zich op en zullen Zack en Mar door het Doornwoudbos reizen, en Yolanda en Patrick door het Archeongebergte. Terwijl ze langzaam weer naar elkaar toe reizen, richting de Vorstelijke Kloof, zal één van de groepen in een compleet andere wereld terechtkomen en zal de ander niet doorhebben dat ze achterna gezeten worden door een groep die uit is op hun hoofden.

Download hier

 

Vorig artikelThuisBieb: Gratis e-books ook voor niet-leden
Volgend artikelAmazon overtrad wet op vaste boekenprijs

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in