Gratis e-books: diverse thrillers uit serie ‘Deventer Moordzaken’ van Almar Otten

6
gratis ebooks almar otten

De Deventer auteur Almar Otten heeft drie van zijn misdaadboeken gratis online beschikbaar gemaakt. De zelfstandig te lezen thrillers Icoondrift, Gebonden kapitaal en Lied van angst zijn het tweede, derde en vierde deel in de serie ‘Deventer Moordzaken’. 

In Icoondrift doet een ambtenaar per toeval een gevaarlijke ontdekking over herberg ’t Hosselt, een landgoed in de buurt van Deventer. Een ex-prostituee wordt doodgeschoten in haar appartement aan de IJssel. Wat hebben beide zaken met elkaar te maken? Aan rechercheurs Jozef Laros en Ellen van Dorth de taak om deze vreemde gebeurtenissen te onderzoeken.

In Gebonden kapitaal krijgt rechercheur Ellen van Dorth een vreemd telefoontje van iemand die zegt informatie te hebben over een beruchte coldcase. Ook krijgt ze, samen met Jozef Laros, te maken met de raadselachtige moord op een zwerver in een antiquariaat en een gokverslaafde vastgoedontwikkelaar.

In Lied van angst gaan Jozef Laros en Ellen van Dorth langs op het landgoed van een omstreden miljonair om geruchten over intimidatie en afpersing te onderzoeken. Dan wordt, op kerstochtend, het lijk van een jongen gevonden. De schok is compleet als er op tweede kerstdag nóg een dode blijkt te zijn.

De boeken zijn hier gratis te downloaden in epub en pdf.

Vorig artikelKobo en Elegance organiseren schrijfwedstrijd
Volgend artikelThuisBieb: Gratis e-books ook voor niet-leden

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in