Gratis e-books lezen: op 1 juli gaat de VakantieBieb weer open

1
vakantiebieb zomer vol verhalen

Op 1 juli gaat de VakantieBieb weer open! Vanaf dan vind je in de VakantieBieb-app weer een mooie selectie met gratis e-books en luisterboeken voor zowel kinderen als volwassenen.

Met de VakantieBieb-app krijg je in de zomermaanden gratis toegang tot tientallen e-books en luisterboeken voor kinderen en volwassenen. Het mooie is dat je de boeken ook kunt lezen als je geen bibliotheeklid bent. Het enige wat je hoeft te doen is de app downloaden. De boeken blijven tot 31 augustus beschikbaar, daarna sluit de VakantieBieb haar deuren weer.

De VakantieBieb is een dienst van de Koninklijke Bibliotheek (KB) en wordt aangeboden namens alle lokale bibliotheken. Met het initiatief willen de bibliotheken kinderen stimuleren om ook in de zomervakantie te lezen, zodat hun leesniveau op peil blijft. In de collectie kinder- en jeugdboeken in de app vind je titels van onder meer Paul van Loon, Jacques Vriens, Guusje Nederhorst, Annette Mierswa en Mel Wallis de Vries.

In de selectie voor volwassenen vind je onder meer Otmars zonen van Peter Buwalda en De kleine bakkerij aan het strand van Jenny Colgan.

App Store en Google Play
De app is geschikt voor tablets en smartphones met iOS of Android. Had je de app al eerder gedownload, dan moet je hem even updaten om de nieuwe titels binnen te halen. Je kunt de boeken uit de VakantieBieb ook in het buitenland lezen en downloaden. Voor het downloaden van de boeken heb je internet nodig, daarna staan ze op je boekenplank en kun je ze ook offline lezen.

Vorig artikelDe leukste e-books in Kobo Plus #3
Volgend artikelGratis e-book: ‘Lou in lockdown’ van Jojo Moyes

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in