Gratis innovatieve leesapp Arnon Grunberg verbeterd en uitgebreid

0
grunberg app

De succesvolle Grunberg-leesapp is verbeterd en verder uitgebreid met Arnon Grunbergs nieuwste roman Bezette gebieden en dertien van zijn eerdere boeken. De app is gratis te downloaden voor iPhone en iPad, de romans zijn binnen de app los te koop.

Het boek Bezette gebieden is vandaag verschenen en is direct in de speciaal daarvoor ontwikkelde app te lezen. De app is ontworpen en gemaakt voor de Utrechtse startup Immer. Eerder ontwikkelde Immer al een leesapp voor Grunbergs roman Goede mannen. Ook verscheen in 2019 de meditatieve app Lotus.

De apps zijn speciaal ontworpen om digitaal lezen zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Zo wordt de tekst onderverdeeld in logische fragmenten. Per keer verschijnen enkele zinnen in beeld. Ook houdt de app je voortgang in het verhaal bij. Hierdoor wordt het makkelijker om aandachtig te lezen. De Immer-apps zijn gebaseerd op jarenlang onderzoek.

Update voor Grunberg-app
In de app zijn nu in totaal 14 romans, 1 novelle en 10 verhalen te lezen, die los worden verkocht. De vormgeving en gebruiksvriendelijkheid werden verder verbeterd en bevat nu ook de optie om met grote letters te lezen. Ook leuk: de app biedt nu de keuze uit vier leessoundtracks. Behalve Canto Ostinato (dat Grunberg luisterde terwijl hij Goede mannen schreef) zijn er nog drie stukken beschikbaar die speciaal werden gecomponeerd om tijdens het lezen te luisteren.

screenshots grunberg app

De Grunberg-app is een samenwerking van Arnon Grunberg, Immer, Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar en Lebowski Publishers, en is ontwikkeld met steun van het Nederlands Letterenfonds en Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.

Vorig artikelDeze e-books verkocht Kobo het meest in 2019
Volgend artikelDe leukste gratis e-books #40

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in