Gratis Kinderboekenweekgeschenk bij besteding van €10 aan kinderboeken

0
kinderboekenweek2019

De 65e editie van de Kinderboekenweek is vandaag van start gegaan en heeft als thema ‘Reis mee!’. Van 2 tot en met 13 oktober vinden er allerlei activiteiten plaats en krijg je bij besteding van 10,00 of meer het Kinderboekengeschenk cadeau.

Kinderboekenweekgeschenk 
Besteed je tijdens de Kinderboekenweek voor 10,00 of meer aan Nederlandstalige kinderboeken, dan krijg je het geschenkboekje ‘Haaientanden’ van Anna Woltz cadeau. Koop je voor minstens 10,00 aan Nederlandstalige kinderebooks, dan krijg je het ebookgeschenk gratis. (Het is niet mogelijk om e-books en papieren boeken te combineren om aan 10,00 te komen en zo het geschenk te ontvangen).

Prentenboek van de Kinderboekenweek
Als Prentenboek van de Kinderboekenweek werd dit jaar gekozen voor André het astronautje – Op zoek naar Laika van André Kuipers, met illustraties van Natascha Stenvert. Het prentenboek is verkrijgbaar voor €7,25.

Activiteiten
Tijdens de Kinderboekenweek vinden er allerlei activiteiten plaats. Zo geven Anna Woltz, André Kuipers en Natascha Stenvert interviews en presentaties bij verschillende boekhandels en bibliotheken. Ook vindt op zondag 13 oktober tussen 10.00 en 16.00 op de stations Utrecht Centraal en Amsterdam Centraal de NS Kinderboekenruil plaats.

Vorig artikelGefeliciteerd! Dit zijn de winnaars van de Kobo Libra H2O en Kobo Plus Lezen
Volgend artikelAmazon introduceert Kindle Kids Edition

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in