gratis e-books voor de Kindle, niet via Amazon!

Gratis boeken voor je Kindle vind je ook buiten de Amazon stores. Vandaag gaat het over Feedbooks.com. Deze site biedt een grote hoeveelheid e-books aan in diverse formaten, zoals epub, kindle en PDF.De site ondersteunt toegang van PC’s, maar ook van mobiele smartphones.
Je kunt op de site een boek selekteren, en direct de Kindle versie downloaden naar je Kindle for PC programma op je pc. Daarna besluit je om het boek te lezen op je PC, of via de USB kabel naar je Kindle te kopieren.
De site biedt heel veel (“duizenden”) public domain boeken aan en in tegenstelling tot Amazon, zijn ze nu echt gratis! Bij Amazon betaal je als internationale klant toch altijd een extra prijs (overigens ook voor de Kindle for PC downloads). Deze vergoeding ligt rond de $0.99 tot $3.00. Dat scheelt toch aardig wat!.
Naast de golden oldies van de public domain verzameling, biedt feedbooks.com ook talloze “original books”, e-books van onafhankelijke schrijvers. Het is bij mij onbekend hoeveel e-books hier te vinden zijn, maar het zijn er veel! De grote aantallen slaan overigens wel op de engels-talige versies: de site biedt ook frans, spaans en duits aan, maar hier is het aanbod aanzienlijk beperkter…
De site geeft ook reviews van lezers weer, zodat je toch enige houvast hebt voor het selekteren van aardige boeken!
Zie http://www.kindlegebruikersgroep.nl/ voor meer Kindle nieuws!


Let op: Dit is een bericht van het oude forum van eReaders.nl. Heb je hier een vraag over, of een andere vraag over digitaal lezen en ereaders? Stel hem dan op ons nieuwe forum!