Gratis ebook: ‘Een analfabeet in Japan’

Gezien op iPhoneclub.nl:

[quote]De Belgische krant De Standaard geeft het iBook ‘Een analfabeet in Japan’ gratis weg. De actie is volgens de krant bedoeld voor abonnees, maar ook niet-abonnees kunnen er gebruik van maken: hij is namelijk gewoon gratis te downloaden in de iBookstore. Het e-book bundelt de impressies van fotograaf Michiel Hendryckx, die vijf weken lang voor De Standaard zijn verhalen deelde vanuit de Japanse stad Wakayama.[/quote]

“‘Wat staat er in de Japanse winkelrekken? Hoe gaat het eraan toe in een volks restaurant? Zijn er bakkers? Zijn de Japanners hoffelijk in het verkeer? Giechelen alle Japanse vrouwen? Is het er inderdaad zo netjes? En slapen ze echt op tatami’s en futons? Zijn de muren van papier? Zou ik er kunnen wonen?’ Al kijkend zoekt Michiel naar antwoorden.”

Download het ebook via de [url=http://itunes.apple.com/nl/book/een-analfabeet-in-japan/id542205883?mt=11&uo=4]iBookstore[/url]. Heb je geen iPad? Geen nood, er is ook een [url=http://www.standaard.be/extra/mobile/digitaal-aanbod/eboeken.html]pdf versie[/url] voorhanden.

De aanbieding geldt tot augustus. Volgens De Standaard wordt het e-book vanaf die maand gewoon verkocht.