Gratis reisgids samenstellen in ePub-formaat bij de ANWB

3

Ga je binnenkort naar het buitenland op vakantie en neem je een ereader, smartphone of tablet mee? De ANWB geeft je de mogelijkheid zelf je eigen reisgidsje samen te stellen met handige informatie over de landen waar je naar toe gaat. Het gidsje kun je vervolgens downloaden als PDF- of ePub-bestand.

Via de website van de ANWB kun je eenvoudig je eigen reisinformatie bundelen. Klik de landen aan waar je naar toe gaat of doorheen reist. Op de volgende pagina kun je vervolgens voor elk land kiezen welk soort informatie je wilt toevoegen, zoals belangrijke adressen, informatie over toltrajecten, tarieven en allerlei toeristische informatie.

Als laatste kun je het formaat kiezen waarin je de persoonlijke reisgids wilt downloaden, als PDF om uit te printen of als ebook in ePub-formaat, voor ereaders en tablets. Ook handig: de 6 meest gekozen bestemmingen zijn alvast voorgebundeld, klik ze aan en download alle informatie direct zonder zelf te hoeven selecteren.

Vorig artikelNew York Times biedt krant aan via Flipboard
Volgend artikelBardowl: Spotify voor audioboeken

3 REACTIES

  1. Wij zijn er onlangs ook geweest, hebben een mooie reisgids geschreven als hierinnering, ik deel hem graag met iedereen, gratis te downloaden op mijn site, citygidsen.be zoek op ijsland

    kan je alvast gebruiken bij je bezoek aan dit fantastisch land…

  2. Via de ANWB-site zelf eenvoudig een reisgidsje samenstellen? Hoe moet dat dan? De ANWB-site is tegenwoordig uitsluitend gericht op het online bekijken van informatie: één grote kluwen van pagina’s die naar elkaar verwijzen, met op iedere pagina enkele regels informatie. Een ramp om daar de nodige informatie uit te verzamelen die je in één document kunt zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in