Hebban Adventskalender: leesfragmenten en gratis e-books

0
adventskalender hebban

Boekencommunity Hebban heeft ook dit jaar weer een Adventskalender. Van 1 december tot aan de kerst krijg je elke dag een leuke leesverrassing.

Dit jaar trakteert Hebban alle trouwe én nieuwe Hebban-lezers wederom op een prachtige Hebban Adventskalender. Vanaf 1 december tellen we 24 dagen af tot kerst. Iedereen met een Hebban-account mag tijdens de Adventskalender vier keer een gratis e-book uitzoeken.

Hoe werkt het? Net als in 2020 staat er tijdens deze editie dagelijks een leesfragment achter het dagdeurtje. De adventsperiode wordt opgeknipt in vier delen. Na elk deel volgt een keuzemoment. Aan het einde van elke periode kunnen lezers een boek uitzoeken waarvan in de voorgaande week een fragment is aangeboden. Dat betekent dat iedereen met een Hebban-account vier keer een moment heeft om een gratis e-book uit te zoeken.

Deze vijfde editie van de Adventskalender wordt nóg feestelijker gemaakt dankzij de Nederlandse Boekenbon: elke dag maken bezoekers kans op een Boekenbon van 50 euro. Dagelijks legt de redactie van Hebban je een vraag voor over het boekenjaar 2021. Onder de goede antwoorden worden de bonnen verloot.

Je vindt de Adventskalender hier.

Vorig artikelWinteractie Vakantielezen.nl: 20 e-books tijdelijk € 7,99 per stuk
Volgend artikelReview: Kobo Libra 2 (2021)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in