Hebban Adventskalender: sneak previews en gratis e-books

0
hebban adventskalender

Boekencommunity Hebban heeft ook dit jaar weer een Adventskalender. Van 1 tot en met 25 december krijg je elke dag een leuke leesverrassing.

Op een speciaal daarvoor ingericht kanaal staan vierentwintig deurtjes, die een voor een opengezet zullen worden. Achter elk deurtje bevindt zich een leuke verrassing. De Adventskalender werkt dit jaar iets anders dan in andere jaren. Dit jaar staat er elke dag een leesfragment achter het deurtje, dat gratis gedownload kan worden. De adventstijd is opgenknipt in vier delen. Na elk deel volgt er een keuzemoment waarbij de lezer een boek kan uitzoeken waarvan in de voorgaande week een fragment is aangeboden. Elke volger van de Adventskalender heeft dus vier keer de mogelijkheid om een gratis boek uit te kiezen.

Naast de leesfragmenten en gratis e-books, krijg je ook elke dag een ander cadeau, waaronder exclusieve korte verhalen van bekende auteurs en door Hebban samengestelde epubs.

Om de boeken te kunnen downloaden moet je een account op Hebban aanmaken. Wil je elke dag een seintje krijgen zodra er een nieuw boek klaarstaat? Vink dan in je account aan dat je de Adventskalender-nieuwsbrief wil ontvangen.

Vorig artikelOnline Bibliotheek lanceert tijdelijke app TijdschriftenBieb
Volgend artikelDe leukste gratis e-books #48

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in