Hotmail niet toegankelijk via browser Sense G2

Hallo,

Sinds kort heb ik een Icarus Sense G2. Ik vind het een heel goed apparaat, ben er ook erg blij mee. Via de geinstalleerde browser kan je thuis heel makkelijk even op internet, google en facebook gaat allemaal zonder problemen.
Maar zodra ik mijn mail wil checken gaat het fout, de browser kan windows live namelijk niet openen!
De eerste keer dat ik de browser opstart, naar www.hotmail.com ga, krijg ik het gewone inlogscherm. Vul mijn gegevens in en klik op inloggen. Dan krijg ik de melding:
”Windows Live is unavalable from this site. The site may be experiencing a technical problem or may not be part of Windows Live network. Try again later or browse other windows live sites.”
De site refreshen geeft hetzelfde resultaat, ik kan verder niets doen, ik blijf de foutmelding krijgen, welke windows-live site ik ook probeer.
Als ik het apparaat reset, alles wis, dan wordt de site wel weer goed geopend met het inlogscherm, maar zodra ik mijn gegevens invoer en inlog, geeft hij weer de foutmelding.

Ik heb het support system van Icarus.com geraadpleegd, maar krijg als antwoord dat een ereader-browser niet vergelijkbaar is met tablet/pc browsers, en dat sommige sites dus niet geopend kunnen worden door bepaalde geprogrammeerde codes die ze gebruiken. Verder konden ze geen oplossing bieden.

Dat van die codes kan ik uiteraard begrijpen, een ereader is niet gemaakt om uitgebreide sites te openen, maar op de standaard startpagina van de browser van de Sense G2 staat zelfs een link naar hotmail! Dat vind ik dan wel weer vreemd, linken naar een site die niet ondersteund word..
Gmail wordt wel goed geopend, maar inloggen heb ik nog niet geprobeert aangezien ik geen account heb.

Is hier iets op te verzinnen? Zijn er al updates voor de Icarus Sense G2 beschikbaar misschien? (heb die nog niet kunnen vinden)
Zijn er meer mensen die dit probleem tegengekomen zijn?