Kan (gekocht) e-boek niet meer laden

Sinds kort heb ik een nieuwe harde schijf in mijn computer geplaatst, de oude was bijna gecrashed. Hierop heb ik een orgionele versie van Windows 7 gezet. Ook heb ik Adobe Digital Editions en de Reader Library hierop geinstalleerd. Inmiddels heb ik twee digitale boeken gekocht en op mijn Sony PRS350 geplaatst, tot dan geen probleem.

Toen ik nog op de oude, bijna gecrashde, harde schijf werkte had ik al een digitaal boek gekocht en op de reader geplaatst. Op een of andere manier is deze van mijn reader verdwenen en wil ik deze dus opnieuw in mijn reader plaatsen.

Nu werk ik dus met een nieuwe harde schijf en windows 7 en krijg ik het met geen mogelijkheid voor elkaar om dit boek op mijn reader te plaatsen. Ik heb opnieuw de acsm file van Bol.com gedownload, dat is nog steeds mogelijk. Zodra ik het acsm bestand wil uploaden naar Adobe Library door deze te dubbel klikken dan krijg ik in de Library de tekst ‘Downloaden mislukt. Inhoud is reeds gelicentieerd aan andere gebruiker’.

Tot nu van alles geprobeerd, info over het verwijderen van DRM enz., ook progjes geinstalleerd on DRM te verwijderen, niets helpt. Kan iemand mij helpen om dit boek toch geplaatst te krijgen op mijn reader, het is een medisch boek waar ik veel waarde aan hecht.

Bij voorbaat al dank voor jullie hulp!