Kan ik boeken lezen op mijn iPad?

0

Kan ik boeken lezen op mijn iPad?

Jazeker, je kunt eenvoudig ebooks lezen op je iPad. Met behulp van de ingebouwde iBooks-app kun je direct vanaf het apparaat digitale boeken aanschaffen. De ebooks lees je ook in deze app. Maar er zijn nog andere manieren om digitale boeken op de iPad te lezen, de iBooks-app van Apple heeft namelijk niet het complete aanbod van Nederlandstalige ebooks.

Ebooks van Bol.com en andere webwinkels

Ook ebooks die je bij een Nederlandse winkel als Bol.com koopt kun je eenvoudig lezen op de iPad. Bol.com heeft zelfs een eigen app waarmee je daar aangeschafte digitale boeken direct kunt lezen. De ebooks kun je niet zelf in de app kopen, maar dien je via de website van Bol.com aan te schaffen.

Digitale boeken van webwinkels die geen eigen app hebben kun je ook lezen op de iPad. Je dient daarvoor allereerst een account bij Adobe aan te maken, omdat veel van de Nederlandse ebooks aangeboden worden met Adobe-beveiliging. Vervolgens kun je de app Bluefire downloaden op de iPad. Daar voer je dan de gegevens van je Adobe-acocunt in, en vervolgens kun je het aangeschafte ebook direct vanuit de website van de webwinkel naar de applicatie Bluefire downloaden.

Vorig artikel‘iPlayer for Kindle’: videocontent verpakt als een stripverhaal voor de ereader
Volgend artikelFujitsu zet nieuwe stap met e-paper

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in