Kansrijk Nieuw Werken

0

Er komt steeds meer aandacht voor Het Nieuwe Werken (HNW), een andere kijk op werk en arbeid. Maar HNW werkt niet vanzelf. Het heeft een omgeving nodig waarin samenwerken, leidinggeven en professionaliteit hand in hand gaan. In ‘Kansrijk Nieuw Werken’ passeren in hoog tempo de uitgangspunten en randvoorwaarden van HNW.

HNW heeft een hardnekkige associatie met de mogelijkheden van social media, smartphones en cloud computing. Het Nieuwe Werken als speeltuin voor liefhebbers van e-gadgets. Het Nieuwe Werken gaat verder dan dat en er is een andere kijk nodig om HNW tot een succes te maken. Niet alleen een succes voor medewerkers die hun reistijd liever omzetten in waardevollere tijd, maar ook een succes voor bedrijven in termen van productiviteit, goed werkgeverschap, kosten en baten.

Wilco van Gelderen is initiatiefnemer van een bureau dat organisaties ondersteunt bij het rationeel nadenken over zachte zaken. Hij neemt u mee door de nieuwe wereld van het werk, langs de kansen en de bedreigingen. Naar wat HNW is en wat het kan zijn. Compacte kennis voor beleidsadviseurs, beleidsmakers, leidinggevenden, adviseurs én medewerkers die uit interesse of noodzaak snel op de hoogte willen zijn van HNW.

Bestel het ebook (€ 2,95, ePub zonder DRM)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in