Kerstcadeautje van de bibliotheek: 5 gratis audioboeken in LuisterBieb-app

1
luisterbieb kerstvakantie

Ken je de LuisterBieb al? In deze app van de bibliotheek staan honderden luisterboeken. Een deel daarvan kun je gratis beluisteren, ook als je geen bibliotheeklid bent. Deze kerstvakantie krijgt iedereen bovendien toegang tot 5 extra luisterboeken.

De LuisterBieb biedt een assortiment van zo’n 1700 audioboeken in allerlei genres. Ben je lid van de bibliotheek of heb je een digitaal abonnement, dan kun je gratis gebruik maken van alle titels in de LuisterBieb. Voor wie geen lid is, is er een selectie van titels die gratis te beluisteren is. De boeken met grijs label zijn altijd gratis voor iedereen toegankelijk, de boeken met een wit label zijn promotietitels die tijdelijk voor iedereen toegankelijk zijn en de boeken met het oranje label zijn premium titels die alleen met een bibliotheek-abonnement te beluisteren zijn.

Deze kerstvakantie kun je vijf extra gratis boeken luisteren, ook als je geen digitaal abonnement hebt of bibliotheeklid bent. Het gaat om de thriller Winternacht van Suzanne Vermeer, Kerstmis vier je thuis van Tineke Beishuizen, Het grote decemberboek van Ellen Tijsinger, Zonder Jozef van Vonne van der Meer en de podcast over de Rebound-serie van Willem Asman.

Je hebt geen internetverbinding nodig om te kunnen luisteren. Zodra de boeken gedownload zijn kun je ze offline luisteren. De LuisterBieb-app is te downloaden voor iOS en Android en te gebruiken op tablets en smartphones. Heb je de app al op je apparaat staan, dan hoef je deze niet opnieuw te downloaden. De gratis titels staan vanzelf al in de lijst.

Vorig artikelDeze e-books verkocht Kobo het meest in 2018
Volgend artikelReview: Onyx Boox Note 10.3 inch (2018)

1 REACTIE

  1. Ik wil de gratis luisterboeken uitproberen vóór ik lid word van de bibliotheek.
    Ik kan echter nergens de gratis boeken vinden in de app luisterbieb.
    Er wordt direct gezegd dat ik eerst lid moet worden van de bibliotheek!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in