Kinderboekendienst Booqees voegt opnamefunctie toe

0
booqees

Abonnementsdienst Booqees heeft er een nieuwe functionaliteit bij. Het platform met digitale kinderboeken voor alle leeftijden heeft een opnamefunctie toegevoegd aan de app. Zo kunnen ouders of opa’s en oma’s hun (klein)kinderen voorlezen, ook als ze er niet zijn.

Ouders kunnen op deze manier een persoonlijk ingesproken audioboek voor hun kinderen maken. In de e-books voor kinderen van 3 tot 6 jaar staat nu een knop Start Opname. Vanaf een smartphone of tablet kan de voorlezer hiermee zijn of haar tekst inspreken. Per pagina wordt de opname opgeslagen. Kinderen kunnen daarna via de app naar het voorgelezen boek luisteren. Natuurlijk kunnen ze ook zelf verhalen opnemen.

Booqees is een streamingdienst waarmee kinderen voor een vast bedrag per maand onbeperkt titels uit de collectie kunnen lezen. Booqees Start kost 6,99 per maand, Booqees Plus kost 8,99 per maand. Met beide abonnementen kunnen kinderen onbeperkt lezen, maar met het Plus-abonnement zijn boeken ook offlne beschikbaar en kunnen er meerdere lezers tegelijk gebruik van maken. In het assortiment staan ruim 1000 boeken voor kinderen van 0 tot 14 jaar, met titels van o.a. Disney, Burny Bos, Paul van Loon, Mirjam Oldenhave, Marion van de Coolwijk, Lieneke Dijkzeul, Joke van Leeuwen, Imme Dros, Anna Woltz en Anke Kranendonk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in