Kinderboekenweek van start

1
kinderboekenweek

Vandaag is de jaarlijkse Kinderboekenweek weer van start gegaan. Dit jaar heeft het evenement als thema ‘Oma’s en opa’s: voor altijd jong!’

Wie tussen 5 en 16 oktober voor minstens 10 Euro aan kinderboeken koopt, ontvangt gratis het Kinderboekenweekgeschenk Oorlog en Vriendschap, geschreven door Dolf Verroen en geïllustreerd door Charlotte Dematons.

Tijdens het Kinderboekenbal, de traditionele opening van de Kinderboekenweek, werd bekend gemaakt dat Anna Woltz dit jaar de Gouden Griffel in ontvangst mag nemen. Zij won de prijs voor het beste Nederlandse kinderboek voor haar boek Gips.

Vorig artikelDe leukste gratis e-books #8
Volgend artikelGratis e-book: ‘Spoo pee doo’ van Dimitri Verhulst

1 REACTIE

  1. Grappig dat overal gezegd wordt: bij besteding van 10 Euro aan KINDERboeken. Ik kocht drie ebooks voor volwassenen bij Bruna, Silmarillion en Kullervo van Tolkien en Heksenhoeve van An Janssens, en kreeg ook het gratis kinderboekenweekgeschenk. Niet dat ik van plan ben een kinderboek te gaan lezen, maar ik heb het wel even snel doorgebladerd en moet zeggen dat het leuk is geschreven. Misschien dat het verhaal van Kullervo gezien wordt als kinderboek (hoofdpersoon is een jongen), maar dat lijkt me toch sterk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in