Kindle e-readers in de aanbieding op Amazon.nl

0
kindle, kindle paperwhite, kindle oasis

Amazon.nl is deze week van start gegaan als volwaardige webwinkel en biedt nu behalve e-books ook e-readers en talloze andere producten. De Amazon Kindle e-readers zijn nu flink in prijs verlaagd.

Er zijn drie modellen beschikbaar van de Kindle, Amazon’s eigen e-reader, een basismodel, een middenklassemodel en een premium model. Hier vind je ze allemaal bij elkaar. Wat is het verschil tussen deze e-readers?

Kindle (2019)
De Kindle is de eenvoudigste en goedkoopste e-reader van het rijtje. Deze e-reader is voorzien van een 6 inch touchscreen met 167 ppi en heeft schermverlichting. De Kindle is verkrijgbaasr in de kleuren wit en zwart. Meer weten over de Kindle? Lees dan hier onze recensie.

kindle basis 2019
Kindle (2019)

Kindle Paperwhite (2018)
De Kindle Paperwhite heeft een 6 inch scherm met 300 ppi, de beste resolutie die er op dit moment voor e-readers is.
De e-reader is waterdicht (IPX8), zodat je ‘m met een gerust hart kunt gebruiken aan het zwembad, aan het strand of in bad. Het apparaat is lichter en dunner dan de vorige versie van de Paperwhite. Het scherm kreeg bovendien extra LED’s, voor nog betere en egalere verlichting. De Kindle Paperwhite is verkrijgbaar met 8 of 32 GB intern geheugen. Ook heb je de keuze tussen de versie met alleen wifi-verbinding of de versie waarbij gratis 3G/4G-internet inbegrepen is.

kindle paperwhite 2018
Kindle Paperwhite (2018)

Kindle Oasis (2019)
De Kindle Oasis heeft een extra groot scherm, 7 inch scherm met een resolutie van 300 ppi. Deze e-reader is voorzien van schermverlichting waarvan de lichtkleur instelbaar is, zodat je blauw licht kunt wegfilteren. Zo krijgt de verlichting een warme gloed. Bovendien heeft de Oasis een asymmetrische vormgeving met fysieke bladerknoppen en is ook deze e-reader waterdicht (IPX8). De Oasis is verkrijgbaar in de luxe kleuren grafiet en goud, met 8 of 32 Gb intern geheugen, met alleen wifi-verbinding of ook 4G.

kindle oasis 2019
Kindle Oasis (2019)

Heb jij een Kindle? Hoe bevalt deze e-reader jou? Laat het weten in een reactie hieronder!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in