Kindle TV advertentie

De nieuwe advertentie van Amazon waarin goed te zien is dat de Kindle (en in principe elk eInk-scherm) buitenshuis, in de volle zon, uitstekend te lezen is, i.t.t. de iPad, heeft heel wat reakties opgeleverd.
Voor een beknopt artikel (met links naar relevante sites), zie het [url=http://kindleworld.blogspot.com/]A Kindle World blog[/url] artikel : [url=http://kindleworld.blogspot.com/2010/09/new-kindle-3-tv-ad-of-kindle-and-ipad.html]New Kindle-3 TV ad of Kindle and iPad being read by a pool. Other photos.[/url] .

En voor wie denkt dat het lezen op de iPad alleen buiten in de zon een probleem is, bekijk deze video van [url=http://kindleworld.blogspot.com/2010/04/ipad-as-e-reader-not-in-sunlight.html]long-time Apple fan[/url] Len Edgerly (van [url=http://www.thekindlechronicles.com/]The Kindle Chronicles[/url]), die hij gefilmed heeft in een Starbucks filiaal in Denver : [url=http://www.youtube.com/watch?v=FpKmZ9gZ78Q]Using an iPad in the Wild[/url] .

N.B.: de kleine foto van de K3 in de zon, in het [url=http://kindleworld.blogspot.com/2010/09/new-kindle-3-tv-ad-of-kindle-and-ipad.html]genoemde ‘A Kindle World blog’ artikel[/url], laat een veel realistischer beeld zien hoe eInk-schermen in de volle zon presteren, dan de foto bij de [url=https://www.ereaders.nl/ipad_review_als_ereader_beperkt_maar_eenmaal_gewend_wil_je_niet_terug]iPad review[/url] hier op eReaders.nl (3e foto van boven) .
Die laatste foto is ook nog eens ekstra misleidend omdat de iPad feitelijk in de schaduw ligt van een of andere plant of struik.


Let op: Dit is een bericht van het oude forum van eReaders.nl. Heb je hier een vraag over, of een andere vraag over digitaal lezen en ereaders? Stel hem dan op ons nieuwe forum!