Kobo Aura H2O nu maar 159 Euro + WINACTIE

43
adv-kobo-aura-h2o-winactie

De Kobo Aura H2O, een premium e-reader die water- en stofdicht is, staat natuurlijk bovenaan je verlanglijst. Goed nieuws: hij kost nu tijdelijk maar 159 in plaats van 179 Euro. In samenwerking met bol.com mag eReaders.nl er ook 2 weggeven!  Lees onderaan dit artikel hoe je meedoet met deze toffe winactie.

De Aura H2O heeft een extra groot 6.8 inch scherm. Met een resolutie van 1430×1080 (265 ppi) geeft het e-Ink Carta HD scherm de letters haarscherp en diepzwart weer. Natuurlijk heeft dit apparaat ook ingebouwde verlichting. Deze is dankzij een schuifknop helemaal naar eigen voorkeur in te stellen: voor een ontspannende leeservaring op elk moment van de dag.

Waterdicht
Heerlijk toch, lezen in een warm bad? De Aura H2O is niet bang voor water en houdt je graag gezelschap! Valt het apparaat in het water of heb je iets te veel gespetterd, dan droog je het gewoon af met het meegeleverde doekje en lees je weer verder.

Handig: nieuwe e-books direct op de e-reader
Log je op de Aura H2O in met je bol.com account, dan vind je na het synchroniseren al je bij bol.com gekochte e-books meteen terug in je bibliotheek. Ben je verbonden met wi-fi, dan kun je ook eenvoudig vanaf de e-reader nieuwe e-books aanschaffen. De e-books staan dan meteen op het apparaat, dus geen gedoe met USB-kabeltjes meer. Zelfs vanuit je warme bad kun je nieuwe boeken kopen en meteen beginnen met lezen!

Pas de tekstweergave aan je persoonlijke voorkeur aan
De Aura H2O biedt veel opties om het lettertype, regelafstand en paginamarge in te stellen zoals jij dat prettig vindt. Net als op de andere Kobo e-readers kun je natuurlijk ook ‘hoekjes omvouwen’, woorden opzoeken in het ingebouwde woordenboek en notities maken. De leesstatistieken houden precies voor je bij wat je gelezen hebt.

WINACTIE
Staat de Aura H2O bovenaan jouw verlanglijst? Doe dan mee met deze winactie! Stuur uiterlijk 4 december een mail MET ONDERWERPREGEL ‘Winactie Aura H2O’ naar digitaallezen@bol.com waarin je vertelt waarom jij dit cadeau graag in je schoen zou vinden.

De aanbieding en de winactie zijn geldig van 21 november t/m 4 december 2016.

Benieuwd naar de uitgebreide recensie van de Kobo Aura H2O van eReaders.nl? Lees hem hier.

Kobo-Aura-H2O

43 REACTIES

 1. Ik heb al een H2O, dus ik doe niet mee, maar verder is het een prima apparaat. Ik heb alleen altijd mijn twijfels aan het nut van het waterdicht zijn. Daardoor zit de usb verbinding, die wel fijn is als je snel via Calibre wilt werken, achter een klepje dat je elke keer los moet wurmen. Maar goed, dat is een detail. Ik moet wel zeggen dat het klepje na veel gebruik nog steeds goed vastzit, dus duurzaam is het wel.

  Let wel: het naar eigen voorkeur aanpassen van lettertype, regelafstand en uitlijning gaat niet altijd op. Als de uitgever van het boek een of meerdere van deze eigenschappen heeft vastgelegd in de code van het boek dan kun je op de Kobo aanpassen wat je wilt maar er veranderd niets. In zo’n geval werkt jouw voorkeur alleen als je de codes hiervoor uit het epub bestand hebt gehaald. Daar zit je vaak niet op te wachten, want je wilt je netjes gekochte boek in originele staat houden, dus werk met een backup. Het zou mooier zijn als er een optie zou zijn jouw voorkeur te laten voorgaan boven die zoals ingesteld in het boek. Op de iPad heb ik bijvoorbeeld Marvin, die heeft die mogelijkheid wel. Alleen lees ik dan weer zo goed als nooit boeken op een tabblet.

 2. Ik doe ook graag mee aan deze actie. Op dit moment heb ik een e-reader zonder lichtfunctie, dus als ik nog wat wil lezen heb ik het licht aan, wat niet altijd wordt gewaardeerd door vriend. Ook dat je minder hoeft te bladeren spreekt me zeer aan

 3. Ik zou willen meedoen, omdat ik denk dat het heel makkelijk in gebruik is, en ideaal om ergens mee naartoe te nemen, zonder dat je kilo’s moeten verslepen (aan boeken 🙂 )

 4. Ik doe graag mee en hoop een nieuwe e-reader te winnen. Mijn e-reader is al vele jaren oud en begint wat kuren te krijgen. Een nieuwe in mijn schoen? Graag!

 5. Ik doe ook graag mee en aan Richard de Boer wil ik zeggen dat een waterdichte e-reader zeer handig is voor mensen met een bad! Ik lees graag in bad dus zou deze e-reader een pracht cadeau zijn.

 6. Hartstikke leuke actie, dit is een mooie kans om in het bezit van zo’n mooie apparaat die ook ik graag zou winnen.

 7. Een KOBO aura one lijkt me wel iets!!!
  Als ik er net zo tevreden over ben als mijn huidige KOBO zit het wel goed.
  Aangezien mijn linkeroog minder wordt door een beschadiging lijkt mij een groter formaat geweldig!
  Dus…..wie weet???

 8. Wow, wat een waanzinnig mooie actie, ik loot echt onwijs graag mee! Een e-reader staat al lange tijd om mijn verlanglijstje helaas zijn er steeds andere uitgaven. Ik hoop dat ik geluk heb door met deze actie mee te doen!

 9. Zou graag een kobo aura H2O willen winnen, ik lees graag in bad en ben altijd als de dood dat ik hem laat vallen en mezelf elektrocuteer… daarom kan ik totaal niet ontspannen lezen!

 10. Mijn Aura HD begint kuurtjes te vertonen. Ik ben erg bang dat hij binnenkort de geest geeft. Ik moet er niet aan denken dat ik geen reader meer heb! Daarom zou ik heel graag de Aura H2O willen winnen zodat ik in ieder geval een goede reserve reader heb.

 11. Leuke actie. Heb nu een oude Sony PST 2 zonder licht. Woon in Thailand waar ik nog geen nieuwere e-reader heb kunnen vinden. Doe dus graag mee met deze actie.

 12. Ik ben al tijden op zoek naar een e-reader. Ideaal voor pauzes op werk, maar ook voor thuis en op vakantie. Ik heb altijd wel een boek bij me maar dat neemt dan ook weer ruimte in die ik kan besparen door een e-reader. daarnaast: altijd genoeg boeken bij me om uit te kiezen.

 13. Ik denk er al een tijdje over mijn tablet, waar ik alles lees met Calibre, te vervangen door een KOBO. Deze actie komt dus als geroepen. Pak ‘m al maar in voor mij. Geschenkverpakking hoeft niet!

 14. Mijn Kobo Aura is vorige week overleden, helemaal dood 🙁

  Dus ik zou heel graag deze mooie reader willen winnen

 15. Als dame van 82 wil ik graag een ereader winnen zodat ik makkelijker boeken kan lezen, vooral die hele dikke boeken kan ik lastig vasthouden. Heb de ereader van mijn dochter een poosje geleend maar die wil m weer terug.
  Alsik deze Kobo win kan ik weer fijn lezen!

 16. Al vele jaren gaat de ereader overal mee naar toe indertijd gekozen voor een Sony PRS. Sinds het moment dat ik voor mijn vriendin en schoonmoeder een Kobo Glo heb aangeschaft was het duidelijk. De kwaliteit en functionaliteit van Kobo overtrof die van de Sony ruimschoots maar ondanks de beperkingen van de software, de speciale oplader en het externe lampje toch nooit de investering gedaan in een Kobo ereader. Als de kans daar is wordt de Kobo Glo van mijn vriendin gebruikt ipv de eigen Sony maar helaas het komt het niet vaak voor dat de Kobo Glo beschikbaar is. Misschien wordt het tijd om te investeren in een nieuwe Kobo Aura one en het digitale lees genot nog verder te vergrote met behulp van de verbeterde verlichting, het grotere formaat en het lage gewicht. Maar zolang de Sony niet zijn laatste adem uitblaast zal het waarschijnlijk bij dromen over de Aura One blijven

 17. Een Aura H2O winnen… daar wil ik heel graag in aanmerking komen! Waarom? Nou dan kan ik voortaan ook lezen in m’n bubbelbad, want dat durf ik met m’n oude Kobo niet. Bubbelen èn lezen: dan kom ik dat bad niet meer uit natuurlijk 😉

 18. O , ja ik zou heel graag een e-reader willen winnen. Nee ik heb er nooit één gehad.
  Van de zomer lag een mevrouw naast me op het strand met een e-reader te lezen.
  Ik vroeg kan je met die zon ook lezen. Ik heb al mooite met mijn mobiel, zit ik met een handdoek over mijn hoofd, anders kan ik het niet lezen.
  Ik mocht van haar een stukje lezen, ja helemaal geweldig. Niks geen last van de zon. Ze zei op bed is het ook heerlijk, hoef je geen lamp aan. Ik lees ook s;avonds op bed en mijn man moppert nog al eens mens doe die lamp uit. Dus voor mij zou een e-reader helemaal geweldig zijn.

  Vriendelijke groet Henny

 19. Lijkt me een geweldig cadeau. Zouden de donkere dagen voor Kerst dan toch een lichtje in de duisternis zijn.

 20. Is het nog niet te laat? Dan doe ik ook nog mee. Mijn Sony T2 wordt langzaam een oudje op krukken en ik zou wel eens een e-reader willen met een lichtje dan hoef ik niet meer te sukkelen met zo’n opzet lantaarn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in