Kobo Glo HD: nu voor 109 Euro

2
Kobo-Glo-HD-zomer-actie

Op het strand, aan het zwembad, in de auto of in het vliegtuig: in de zomervakantie heb je eindelijk tijd om te lezen. Maar wist je dat 1 boek al gauw een halve kilo weegt? Veel te zwaar om alle boeken die je wilt lezen, mee te nemen. Een e-reader is dan een perfect alternatief! Heb je nog geen e-reader, dan is nu het goede moment om er een aan te schaffen. 

CB Predicaat-Beste-koop-06Juni2016De Kobo Glo HD, op dit moment een van de beste e-readers op de markt, is nu in de aanbieding van 129 voor slechts 109 Euro. Met
deze e-reader zit je zeker goed, want zowel de Consumentenbond als eReaders.nl verkozen de Kobo Glo HD uit tot Beste Koop.

Comfortabel lezen in de zon én in het donker

Dit apparaat heeft een loepzuiver e-Ink scherm met een resolutie van 1448×1072 en 300 ppi. De Kobo Glo HD heeft geen enkele moeite met direct zonlicht en geeft de tekst weer zonder hinderlijke reflecties of schitteringen. Dankzij de ingebouwde schermverlichting kun je ook in het donker comfortabel doorlezen: je kunt de lichtsterkte met een schuifbalk eenvoudig aanpassen aan je voorkeur en de omstandigheden.

Pas je leeservaring naar eigen voorkeur aan

Met de Kobo Glo HD pas je de tekstweergave gemakkelijk aan. Je hebt de keuze uit 11 verschillende lettertypen en je kunt de lettergrootte en paginamarges helemaal naar eigen voorkeur instellen. Ook kun je ‘hoekjes omvouwen’ en als bladwijzer opslaan, notities maken en direct het ingebouwde woordenboek raadplegen.

KoboGloHD

3.000 boeken

De Kobo Glo HD biedt -ondanks zijn compacte formaat en gewicht van slechts 180 gram- plaats aan maar liefst 3.000 e-books. Daar kan zelfs de meest fanatieke lezer wel even mee vooruit!

Nieuwe e-books kopen is overigens ook heel eenvoudig. Via de wi-fi verbinding van de Kobo Glo HD heb je in een paar klikken een nieuw boek gevonden en gekocht. Log je op je e-reader in met je bol.com account, dan komen je nieuwe e-books automatisch in de bibliotheek van het apparaat te staan. Je kunt dus altijd en overal direct beginnen met lezen.

Ook de batterij van deze e-reader mag er zijn: met een volledig opgeladen accu kun je op dit zuinige apparaat tot 2 maanden aan een stuk doorlezen.

Leesapp Kobo/Bol.com

In 2014 startte Bol.com een samenwerking met Kobo. Samen ontwikkelden ze een e-book app, waarmee je ook op je smartphone of tablet altijd verder leest waar je gebleven was. Synchroniseer de app met je e-reader en je vindt je gekochte boeken, notities en markeringen terug op al je apparaten.

Benieuwd naar onze uitgebreide recensie van de Kobo Glo HD? Lees hem hier.

Meer informatie en productspecificaties van de Kobo Glo HD vind je hier.

Deze aanbieding loopt van 20 juni t/m 3 juli 2016.

https://youtu.be/XFocasbqzHI

KoboGloHD-Zomer

Vorig artikel‘Bibliotheken mogen e-books uitlenen als fysieke boeken’
Volgend artikelWinactie: Kobo Glo HD

2 REACTIES

  1. Het zou jullie redactionele integriteit ten goede komen als jullie dit netjes zouden labelen als “Advertorial”.
    Als wij als lezers geen onderscheid kunnen maken tussen betaalde content en échte artikelen, dan kunnen we beter ereaders.nl helemaal links laten liggen.

    • Hallo Michael, bovenaan de artikelen stond al een label Advertorial, maar ik kan je kritiek begrijpen. Daarom plaatsen we voortaan ook een label in de afbeelding, zodat ook op de homepage duidelijk is dat het om een advertorial gaat. Bedankt nogmaals voor je feedback, daar wordt onze website alleen maar beter van!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in