Kobo sluit megadeal met Walmart

0
walmart kobo
Wal-Mart Stores, Inc. TheNewPhobia op de Engelstalige Wikipedia. Later version(s) were uploaded by Griffin5, Estoy Aquí op de Engelstalige Wikipedia. - Extracted from Wal-Mart's 2009 Financial Report

Rakuten Kobo heeft een lucratieve deal gesloten met de Amerikaanse supermarktketen Walmart. Voortaan gaan Walmart-winkels e-books, audioboeken en e-readers verkopen. Kobo hoopt daarmee een voet tussen de deur te krijgen in de VS, waar Amazon het overgrote deel van de e-readermarkt in handen heeft.

Op duizenden Walmart-locaties zullen de e-readers, e-books en audioboeken van Kobo te koop zijn. E-books en audioboeken worden ook verkocht via de website van de supermarkt. Om het kersverse partnerschap te vieren, krijgen klanten die een Walmart ebookaccount aanmaken een bon van $10-, die kan worden ingewisseld voor e-books of audioboeken. Walmart krijgt ook een speciale ebookapp: Walmart eBooks.

Kobo heeft hiermee een grote strategische stap gezet. De deal met Walmart betekent dat klanten in de VS nu ook bij fysieke winkels terecht kunnen voor een Kobo e-reader of andere Kobo producten. Hiervoor konden deze alleen via internet worden besteld en moesten ze vanuit Canada komen. Walmart is het grootste detailhandelsconcern ter wereld.

Vorig artikelNieuwe Kobo e-reader in de maak
Volgend artikelE Ink verstuurt eerste ACeP kleurenschermen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in