Kobo sluit megadeal met Walmart

625
0
DELEN
walmart kobo
Wal-Mart Stores, Inc. TheNewPhobia op de Engelstalige Wikipedia. Later version(s) were uploaded by Griffin5, Estoy Aquí op de Engelstalige Wikipedia. - Extracted from Wal-Mart's 2009 Financial Report

Rakuten Kobo heeft een lucratieve deal gesloten met de Amerikaanse supermarktketen Walmart. Voortaan gaan Walmart-winkels e-books, audioboeken en e-readers verkopen. Kobo hoopt daarmee een voet tussen de deur te krijgen in de VS, waar Amazon het overgrote deel van de e-readermarkt in handen heeft.

Op duizenden Walmart-locaties zullen de e-readers, e-books en audioboeken van Kobo te koop zijn. E-books en audioboeken worden ook verkocht via de website van de supermarkt. Om het kersverse partnerschap te vieren, krijgen klanten die een Walmart ebookaccount aanmaken een bon van $10-, die kan worden ingewisseld voor e-books of audioboeken. Walmart krijgt ook een speciale ebookapp: Walmart eBooks.

Kobo heeft hiermee een grote strategische stap gezet. De deal met Walmart betekent dat klanten in de VS nu ook bij fysieke winkels terecht kunnen voor een Kobo e-reader of andere Kobo producten. Hiervoor konden deze alleen via internet worden besteld en moesten ze vanuit Canada komen. Walmart is het grootste detailhandelsconcern ter wereld.


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER