Kobo en Sweek organiseren schrijfwedstrijd voor nieuwe Kobo Original

0
sweek wedstrijd kobo original

Online verhalenplatform Sweek organiseert in samenwerking met Kobo en bol.com een schrijfwedstrijd. De winnende inzending wordt uitgegeven als exclusieve Kobo Original, als e-book, audioboek en paperback.

Het verhaal moet af zijn, tussen de 40.000 en 80.000 woorden bevatten en in een van de volgende genres vallen: algemene fictie/literatuur, romantisch/feelgood/chicklit of detective/thriller.

Je hebt tot 31 maart 2019 de tijd om je verhaal op Sweek te publiceren. Dat mag in hoofdstukken of in een keer, als het complete verhaal voor de deadline maar binnen is. Lezers kunnen aangeven dat ze het verhaal leuk vinden door op de ‘volg’ knop te klikken.

Ook een professionele jury zal zich over de inzendingen buigen. Deze jury bestaat uit verschillende experts uit het boekenvak: Tessa de Boer (merchandiser, Rakuten Kobo). Erik Rigters (publisher relations manager, Rakuten Kobo), Chelsey Schroyens (product specialist Kobo Plus, bol.com), Janneke Siebelink (hoofdredacteur Boeken, bol.com) en Sabine van der Plas (medeoprichter Sweek). Het volledige reglement en de instructies voor deelneming vind je hier.

Exclusieve content
Kobo en bol.com bieden met de Kobo Originals exclusieve content aan die alleen via Kobo, bol.com en de abonnementsdienst Kobo Plus te lezen is. In het najaar van 2017 verscheen, in samenwerking met uitgeverij De Crime Compagnie, de vierdelige thrillerserie In naam van de vader van Linda Jansma. Dit jaar verschenen ook de feelgoodserie Onbreekbaar van Lisette Jonkman, de serie Jacht op Jack Reacher van Diane Capri en Heerlijk Stout van Kendall Ryan als Kobo Original.

Vorig artikelVakantielezen: 20 e-bookbestsellers voor maar €7,99 per stuk
Volgend artikelIcarus/DistriRead lijkt te zijn gestopt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in