Kobo Touch 2.0 in aantocht?

0
DELEN

Het lijkt er sterk op dat Kobo later dit jaar met een opvolger van de populaire Kobo Touch zal komen. De Kobo Touch is al weer sinds 2011 op de markt en doet het nog altijd goed als instapmodel ereader.

Al langer is bekend dat er voor dit jaar in elk geval 2 nieuwe modellen van Kobo te verwachten waren, een met een scherm met hoge resolutie en een nieuw model in de lagere prijsklasse, met een resolutie van 800 bij 600 pixels. Dat eerste apparaat is er met de Kobo Glo HD gekomen, op de tweede is het nog wachten.

Inmiddels zijn er op diverse webwinkels nu nieuwe covers opgedoken voor de Kobo Glo HD, waarbij staat aangegeven dat deze ook geschikt zijn voor de Kobo Touch 2.0. Een duidelijkere aanwijzing dat er een nieuw model aan zit te komen is er waarschijnlijk niet.

Over de specificaties van de nieuwe Kobo Touch wordt al druk gespeculeerd. Zo zou het apparaat hetzelfde design krijgen als de Glo HD, alleen dan de extra functies als verlichting en het scherpere scherm missen. Dat alles naar verwachting voor een prijs van 79,- euro, gelijk aan de huidige Kobo Touch.


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER