Kobo Glo Gecko Covers leren hoes review

Aangezien ik nog niet zoveel reviews heb gezien voor de cases van de Kobo Glo hierbij mijn bevindingen van de Gecko lederen hoes.

Ik heb hem nu drie weken in mijn bezit. Vorige e-bookreader cover waren: een leren cover voor de Cybook en de originele Amazon Kindle Keyboard lederen cover met led lam

Kwaliteit en gebruik:

Meteen toen ik hem uitpakte viel de kwaliteit van de Gecko cover mij op. Hij voelt geweldig aan en hij ziet er prachtig uit met zijn antiek leren uiterlijk.
De binnenkant is gemaakt van een zijde-achtige stof die krassen op je scherm tegen gaat en alle stiksels zijn mooi in de kleur van de hoes afgewerkt.

Aan de binnenkant zitten twee magneetjes verwerkt om hem te sluiten en om de slaap functie goed te laten werken. Dit is echt een cool feature van deze hoes, zeker als je zoals ik nog wel eens laat in bed een verhaal leest.
Eén van de belangrijkste redenen om mijn Kindle keyboard te vervangen voor de Kobo Glo is het feit dat je nu een back-lighted scherm hebt. Alles wat ik nu hoef te doen is de hoes te sluiten.

Aan de korte kant is de hoes gemaakt van een stoffen materiaal zodat je hem soepel kunt buigen en naar achteren kunt klappen.

Pasvorm:

Hoewel en geen haak o.i.d. is kan ik zeggen dat de pasvorm perfect is. Ik heb in de drie weken dat ik hem gebruik geen één keer gezien dat de Glo uit de hoes dreigde te glijden.
Verder zijn de knoppen aan de bovenkant en de USB poort makkelijk toegankelijk en als je de hoes dicht doet is het net een antiek, luxe boekje…….

Konklusie:

Zoek je een luxe leren hoes die speciaal gemaakt is voor de Kobo Glo dan is deze wellicht voor jou.

Zie http://www.geckocovers.nl/kobo-glo-leren-beschermhoes.html

https://dl.dropbox.com/u/11875493/Gecko%201.jpg
https://dl.dropbox.com/u/11875493/Gecko%2015.jpg
https://dl.dropbox.com/u/11875493/Gecko%203.jpg
https://dl.dropbox.com/u/11875493/Gecko%204.jpg
https://dl.dropbox.com/u/11875493/Gecko%205.jpg
https://dl.dropbox.com/u/11875493/Gecko%206.jpg