Laatste twijfels

Hallo hallo.
Al een paar weken geleden heb ik besloten over te gaan op e-reading. Helaas heb ik in al deze tijd nog geen definitieve beslissing genomen en verandert mijn voorkeur nog bijna dagelijks! Door de bomen zie ik het bos niet meer, met ál die verschillende readers.

Daarom hoop ik dat iemand van jullie eventjes tijd heeft mijn wensen te bekijken en mij de ereader aanraden die bij mij zal passen.

Mijn budget had ik voorheen gesteld op 150 EUR, maar er toch al snel achter gekomen dat dit met mijn eisen niet zal lukken, dus deze opgerekt.

Maximum bedrag 300 euro. Met touch screen (als het even kan vingerbediening). Ben wel een beetje bang voor de reflectie & het vage contrast vanwege het touchscreen, maar dat moet ik maar voor lief nemen?
Wil graag ook luisterboeken (.mp3) kunnen afspelen op mijn ereader. Scherm niet groter dan 6 inch. WIFI is een pré. Apparaat moet wel een beetje snel zijn. Lees niet buiten in de zon, wel ’s nachts met beperkte sfeerverlichting.

Momenteel twijfel ik tussen de BeBook Neo en de Pocketbook 302. Maar misschien is er een heel andere ereader die mij beter schikt.

Ik ben benieuwd.
🙂