Leer mindmappen met de interactieve app MindMapp

0

Wie tot voor kort wilde leren mindmappen las ’n boek, oefende op papier, volgde een workshop en kocht mindmapsoftware. Nu kan dat allemaal in één app, MindMapp voor iPad. MindMapp combineert een workshop en een mindmapprogramma. Je leert de beginselen van mindmappen en kunt het geleerde direct in praktijk brengen middels oefeningen. Je kunt ook vrij mindmappen en je eigen mindmaps delen via Twitter of email.

Mindmapp voor iPad is voor 5,49 te downloaden in de App Store.

De beschrijving van de app:

Leer mindmappen op een leuke en interactieve manier, waar je ook bent. MindMapp combineert een workshop en een eenvoudig mindmap canvas in één app. Je leert hoe je effectieve takken tekent, inclusief het bepalen van de juiste lengte, het kiezen van de meest organische vorm en hoe een trefwoord moet passen bij de lengte van een tak. Ook leer je trefwoorden in de juiste volgorde in de mindmap te plaatsen en je afbeeldingen te laten corresponderen met deze trefwoorden.

Op het mindmap canvas kun je vervolgens oefenen wat je hebt geleerd. MindMapp geeft je feedback wanneer je een fout maakt. Elke keer wanneer je een oefening voltooit, verdien je een badge. Zo kun je eenvoudig je vorderingen bijhouden. Verzamel vier badges om een master in mindmapping te worden. Behoefte aan feedback? Stuur de mindmap die je hebt gemaakt via Twitter met de hashtags #MindMapp #feedback.

Teken je eigen mindmaps op het intuïtieve canvas in Mijn Mindmaps. Voor het maken van mooie mindmaps op je iPad heb je alleen maar je vinger en twee knoppen nodig (ongedaan maken/opnieuw). Sla je mindmaps in hoge resolutie op in je fotoalbum en/of deel ze via Twitter. Trots op je gemaakte mindmap? Tweet deze met de hashtags #MindMapp #nominated om genomineerd te worden voor ‘MindMapp van de maand’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in