Lees zoveel je wilt met eLinea

0
Probeer eLinea 1 maand gratis!
Afbeelding: eLinea

Niet alleen boeken, maar ook tijdschriften en kranten zijn tegenwoordig beschikbaar in digitale vorm. Wie tijdschriften of kranten wil lezen op zijn tablet, smartphone of pc kan er voor kiezen om artikelen los te kopen, maar er zijn ook leuke abonnementsdiensten. Eén ervan is eLinea.

Op eLinea vind je de beste artikelen, columns en reportages uit honderden tijdschriften en kranten, waaronder NRC Reader, Vrij Nederland, Margriet, Viva, KIJK en vele andere aansprekende titels. eLinea kost nog geen tientje per maand. Voor Euro 9,99 krijg je onbeperkt toegang tot alle artikelen. Wil je eLinea uitproberen? Dat kan! Hieronder lees je hoe je een gratis proefmaand kunt starten.

Aanmelden voor een gratis proefmaand
Ga naar de aanmeldpagina op eLinea. Hier kun je een nieuwe account maken door je emailadres in te vullen. Je kunt je ook eenvoudig inschrijven met je Facebook-inloggegevens. Heb je dit gedaan, dan ontvang je na enkele minuten een e-mail, waarmee je de account kunt activeren. Hierna ga je door naar de laatste stap, waarin je de betaalwijze kunt aangeven: dit kan iDeal zijn, Paypal of creditcard. Kies je voor iDeal of of creditcard, dan is een verificatietransactie nodig van Euro 0,01 (iDEAL) of Euro 0,02 (creditcard). Hiermee geef je eLinea toestemming om na je proefmaand maandelijks Euro 9,99 af te schrijven. De eerste maand is gratis, dit betekent dat eLinea pas na afloop van deze maand Euro 9,99 in rekening brengt. Je kunt het abonnement elke maand met 1 klik opzeggen. Doe je dit al in je proefmaand, dan betaal je dus niets.

Toegang tot alle artikelen
Na het aanmelden voor het proefabonnement heb je toegang tot alle artikelen op eLinea. Op de pagina Collecties zie je een overzicht van de titels die beschikbaar zijn op eLinea. Ook kun je alle artikelen over een bepaald onderwerp lezen of de stukken bekijken die door de redactie zijn uitgelicht. Je kunt de artikelen delen met je vrienden via Facebook, Twitter, Linkedin en via email. Interessant artikel gezien maar nu geen tijd om het te lezen? Via de bookmark-functie kun je artikelen bewaren en eenvoudig weer terugvinden.

Collecties
Een greep uit de titels die beschikbaar zijn op eLinea

My Ten Today
eLinea selecteert bij elk bezoek 10 interessante stukken voor je in je persoonlijke My Ten Today overzicht. Handig voor als je weinig tijd hebt en leuk om artikelen te ontdekken waar je zelf niet snel aan gedacht zou hebben.  Vind je een artikel leuk? Geef het dan een duimpje. Dit zorgt ervoor dat My Ten Today steeds beter leert wat jij graag leest en de aanbevelingen kan aanpassen aan jouw voorkeur.

My Ten Today
My Ten Today

eLinea op smartphone, tablet en PC
Met eLinea kun je comfortabel lezen op je tablet, pc en smartphone: de website past zich aan aan de schermgrootte van je apparaat. Op je smartphone is het handig om een icoontje op je homescreen te plaatsen dat je direct naar eLinea brengt. Voor iOS doe je dit door eLinea in Safari te openen, onderin op de knop ‘Delen’ te drukken en ‘Zet in startscherm’ te kiezen. Voor Android open je eLinea in Chrome en kies je bij de instellingen voor ‘Toevoegen aan startscherm’.

 

Vorig artikel“Je kunt een e-book niet doorverkopen”
Volgend artikelEen e-reader als kerstcadeau

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in