Leesapp Immer is nu te downloaden

0
immer leesapp

Ken je de Immer-leesapp al? Deze app is speciaal ontwikkeld om lezen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Na diverse pilots is de app nu te downloaden in de iOS en Android-appstores.

De missie van Immer is om lezen weer een plek te geven in je leven. Niels ’t Hooft, de bedenker van de app, deed hiernaar jarenlang onderzoek. Afgelopen april werd Immer officieel opgericht. Dankzij medewerking van 10 uitgeverijen kun je in de app nu al boeken lezen in allerlei genres: van thriller tot populaire psychologie, non-fictie over geschiedenis of politiek en bekroonde romans. De app is gratis, je kunt alle boeken gratis proberen, en als je een boek wilt uitlezen kun je het vanuit de app aanschaffen.

Waarom Immer zo bijzonder is? Immer maakt het gemakkelijker en leuker om vanaf een scherm te lezen. De Immer-app stet zich af op je leesgedrag geeft overzicht in het boek en motiveert je om verder te lezen. De vormgeving helpt je bij het lezen van het verhaal, bijvoorbeeld door de tekst in ogische porties op het scherm te tonen. Deze feature zagen we ook al in de Immer-pilots rondom Arnon Grunberg en de meditatieve Lotus-app.

In deze eerste testrelease zitten ook nieuwe features als de een boekstapel (swipe eenvoudg door je boeken en kies wat je gaat lezen) en een sessieturner (stel in hoe lang je wilt lezen en de app laat zien hoe ver je komt in een boek).

De Immer-app is te downloaden in de Google Play Store voor Android en in de App Store van Apple voor iPhone en iPad.

 

Vorig artikelGratis e-book: ‘Als de sneeuw smelt’ van Owan Drake
Volgend artikelE Ink verwacht recordomzet in 2020

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in