Leesapp Mofibo is gelanceerd

4
Mofibo gelanceerd
Afbeelding: https://mofibo.com/nl/nl/

De Deense streamingdienst Mofibo is dit weekend ‘live’ gegaan, zo meldt het BOEKBLAD. Eind januari lanceerde Mofibo al een bètaversie van de app.

Bij Mofibo krijgen lezers voor een vast bedrag per maand op hun smartphone of tablet onbeperkt toegang tot alle Nederlandse en Engelse e-books en luisterboeken in het assortiment.

Op dat moment bevat de catalogus onder meer titels van bekende uitgevers als VBK, LannooMeulenhoff, Overamstel, Nieuw Amsterdam, Podium, Cossee, de Crime Compagnie, Karakter en Vrijdag. Ook vind je er Engelstalige titels van grote uitgeverijen als Penguin Random House, Simon & Schuster en Harper Collins.

Mofibo wilde eigenlijk vorige zomer al in Nederland lanceren, maar dit werd uitgesteld. In november vorig jaar gaf Mofibo’s Nathan Hull aan pas van start te willen gaan zodra álle uitgevers mee zouden doen.

Het Mofibo-abonnement kost in principe 12,99 Euro per maand, maar wie voor 31 maart lid wordt betaalt blijvend slechts 9,99. Je kunt Mofibo hier gratis een maand proberen.

Wie gebruikt deze app al? Wat vind je ervan? Geef hieronder je reactie!

4 REACTIES

  1. Geweldig initiatief, een Spotify voor boeken, maar….
    Ik heb het aanbod eens bekeken, maar ik mis al mijn favoriete schrijvers (o.a. Mo Hayder, Val McDermid, George R.R. Martin, Preston & Child en nog zo wat).
    Daarnaast vind ik 12,99 (en 9,99) per maand veel te duur voor het magere aanbod wat ze hebben.
    Deze gaat over voor mij.

  2. Ik ben al een maand bezig en zit nu in mijn vijfde boek. Heb een paar boeken gelezen die ik niet via de ebooks van de bibliotheek kon lezen. Dat is wat dat betreft een aanvulliing. Bliyoo heb ik voor de zomer geprobeerd, maar ik vond daar het aanbod veel magerder en tijdschriften lees ik niet. Mijn favoriete schrijvers heb ik toch al gelezen of komen via een andere weg. Zolang ik wat titels van mijn ’te lezen’-lijstje kan afvinken via Mofibo houd ik deze app nog aan. Prijs vind ik ook duur, zeker omdat dit slechts een gedeelte van het hele aanbod is. Je mist dus wel altijd titels.
    Wat gebruikservaring betreft voldoet de app prima.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in