Leesbaarheid PRS-600

Ik weet het, er zijn al vele meningen over de leesbaarheid van de PRS-600 gepost en zijn uiteraard erg persoonlijk. Maar, ik wil graag wat scenario’s schetsen die voor mij in de praktijk gelden. Willen jullie s.v.p. je persoonlijke ervaringen zo eerlijk als mogelijk weergeven? En niet lachen om de vragen he, ze zijn serieus bedoeld, maar misschien ‘lullig’ omschreven.

1. Op vakantie : Ik lig onder een parasol, uiteraard in daglicht, maar verscholen van enig zonlicht. Leesbaarheid slecht/redelijk/goed/uitstekend?

2 Op vakantie : Zonnebril op!!! Ik lig onder een parasol, uiteraard in daglicht, maar verscholen van enig zonlicht. Leesbaarheid slecht/redelijk/goed/uitstekend?

3. Thuis op de bank : gedempte belichting maar met een Mighty Bright LED-lampje op de PRS_600. Leesbaarheid slecht/redelijk/goed/uitstekend? Weerkaatsing van de LED-lamp?

4. Op bed. Met een Mighty Bright LED-lamje. Leesbaarheid slecht/redelijk/goed/uitstekend? Weerkaatsing van de LED-lamp?

Nogmaals excuses voor de misschien stom geformuleerde scenario’s, maar ze zijn erg belangrijk voor mij. Ik zit nu nog in de aftasting-fase, en wil binnen 1 week een definitieve keus maken. Ook de PRS-505 spreekt me aan, maar is een iets verouderd model, en de touch-mogelijkheden van de 600 spreken me aan. Maar, de leesbaarheid van de bovengenoemde scenario’s zijn erg belangrijk.

Ik ben echt heel benieuwd naar jullie reacties, en dank jullie daar dan ook vast voor!