Leesdienst Bliyoo: Zomeractie

0
Bliyoo-zomerlezen
Foto: Bliyoo

Bliyoo, de digitale leesdienst van Bruna waarmee je voor een vast bedrag per maand onbeperkt boeken en/of tijdschriften leest, komt met een scherpe zomeractie. Nieuwe abonnees kunnen er nu voor kiezen om drie maanden te lezen voor 14,95 (alleen boeken of tijdschriften) of 22,45 (tijdschriften en boeken).

Deze zomeractie geldt in juni en juli. Na de eerste drie maanden betaal je de normale maandprijs, 9,95 voor alleen boeken of tijdschriften en 14,95 voor een combi-abonnement.

Familie-abonnement: tot 4 gebruikers per abonnement
De zomeraanbieding biedt ook de mogelijkheid om een familie-abonnement af te sluiten. Voor 50% van je maandbedrag extra kunnen er tot 4 gezinsleden gebruik maken van het abonnement. Je switcht eenvoudig van gebruiker en elk gezinslid kan op 5 apparaten lezen.

Zomerlezen: van 3 naar 8 boeken op de leesplank
Heb je al een Bliyoo-abonnement? Voor de bestaande abonnee is het maximum aantal boeken en tijdschriften op de leesplank uitgebreid van 3 naar 8. Je kunt dus maar liefst 8 titels downloaden en in de app laten staan. Handig voor op vakantie: je hebt dan geen internetverbinding meer nodig.

Wil je Bliyoo liever eerst gratis proberen? Dat kan ook: als je voor het reguliere abonnement kiest krijg je de eerste maand gratis.

Meer info over Bliyoo en het boeken- en tijdschriftenaanbod vind je hier.

Vorig artikelVakantieBieb: gratis e-books voor het hele gezin
Volgend artikel‘Bloed in de polder’ – Spannende Boekenweken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in