Libris.nl biedt nu ook luisterboeken aan

0
libris luisterboeken app

Op Libris.nl kun je behalve voor boeken en e-books nu ook terecht voor digitale luisterboeken. Via de nieuwe gratis app Libris.nl Luisterboeken kun je je aankopen downloaden en afspelen. 

De app is op dit moment alleen beschikbaar voor Google Play maar verschijnt binnenkort ook voor iOS. Als je in de app inlogt met de gebruikersnaam die je ook voor Libris.nl gebruikt, zie je een overzicht met al je gekochte titels. Om opslagruimte te besparen wordt een luisterboek pas in de app geladen als je het wilt afspelen. Als je het boek ‘uit’ hebt, kun je het uit de app verwijderen. Mocht je het boek nog eens willen luisteren, dan kun je het op elk gewenst moment opnieuw downloaden.

De app beschikt over verschillende handige functies zoals een sleeptimer, afspeelnavigatie voor vooruit- en terugspoelen en diverse zoek en selectiefuncties. Luister je tussendoor een ander luisterboek, dan onthoudt de app van elke geopende titel waar je was gebleven. Terwijl je luistert kun je je smartphone of tablet gewoon voor andere dingen gebruiken.

Om de app te kunnen gebruiken heb je Android 4.4. of hoger nodig. De iOS-app wordt ondersteund op apparaten met iOS versie van 9.3 en hoger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in