Meer keus bij abonnementsdienst Elly’s Choice

0

Iedere maand tien ebooks voor 2,99 euro, met dat aanbod is abonnementsdienst Elly’s Choice nu al weer bijna een jaar lang actief op de Nederlandse ebookmarkt. Sinds deze maand is het aanbod uitgebreid: je hebt nu als lid meer keuze bij de ebooks die je iedere maand krijgt.

Met ingang van juni is er standaard een aanbod van 5 titels, daarnaast zijn er drie pakketten samengesteld van nog eens vijf titels: een vrouwenpakket, een mannenpakket en een literatuurpakket.

Deze maand bestaat het algemene deel van het abonnement uit de boeken Heller van Michael berg, Van mij alleen van Karen Rose, Mijn ontvoering van Ellen van Rijn, Het Rosie-effect van Graeme Simsion en De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry van Rachel Joyce.

In de keuzepakketten zitten titels als Debet van Saskia Noort (vrouwenpakket), Michael Schumacher van Karin Sturm (mannenpakket) en Op zee van Toine Heijmans (literatuurpakket). Je kunt als gebruiker aangeven welk pakket je wilt ontvangen.

Sinds kort doet overigens ook uitgeverij WPG mee aan Elly’s Choice. Verder werkt het bedrijf achter de abonnementsdienst hard aan de promotie. Binnenkort krijgen bijvoorbeeld alle leden van de ANWB een gratis proefabonnement aangeboden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in