Meer specs Samsung Galaxy Tab bekend gemaakt

Na de sneak preview video van de Galaxy Tab die gister opdook zijn er vandaag wat meer specificaties van de tablet, die op 2 september wordt gepresenteerd voorafgaand aan de IFA, bekend gemaakt door Samsung:

[quote]Het 7″-scherm van de Galaxy Tab heeft een resolutie van 800×480 pixels. De tablet kan opvallend genoeg ook worden gebruikt om ‘gewoon’ te bellen; hij heeft ondersteuning voor gsm, gprs, umts, hsdpa en wifi. Daarnaast ontbreken bluetooth en gps niet. Er zitten twee camera’s op de tablet: een voorop voor videobellen en een achterop, onder meer voor augmented reality en het maken van foto’s. [/quote]

Lees het hele bericht op [url=http://tweakers.net/nieuws/69339/samsung-geeft-eerste-details-van-android-tablet-vrij.html]Tweakers.net[/url]

Een resolutie van 800×480 is ongeveer vergelijkbaar met de resolutie van de meeste 6″ ereaders die momenteel op de markt zijn (800×600). De Tab heeft echter een wat smaller scherm, vandaar de 480 in plaats van 600 pixels.

[b]Update:[/b] Andere bronnen melden geruchten dat Samsung de resolutie heeft verhoogd naar 1024 x 600 pixels. Dat zou de Tab nog extra interessant maken voor het weergeven van ebooks en ander digitaal leesmateriaal.


Let op: Dit is een bericht van het oude forum van eReaders.nl. Heb je hier een vraag over, of een andere vraag over digitaal lezen en ereaders? Stel hem dan op ons nieuwe forum!