Moederdag: koop gewoon een boek!

0
Boeken Moederdag

Nog steeds op zoek naar een leuk Moederdagcadeau? Koop gewoon een boek! We lichtten er 5 voor je uit. 

De verwarde cavia - ebookDe verwarde cavia – Paulien Cornelissen

Een herkenbaar boekje voor iedereen die collega’s heeft. Cavia werkt op de afdeling Communicatie en vertelt over haar avonturen in de kantoortuin, met collega’s als afdelingshoofd Enge Ruud, Harm-Jan van IT, stipte Stella van HR en de gezellige receptionist Roy.

 

De stilte van The - EbookDe stilte van Thé – Marie de Meister
De succesvolle Sophie Keller, heeft een uitstekende baan, een mooi huis en een ambitieuze partner. Echter bijna niemand kent het ware verhaal rond haar afkomst: bij haar geboorte werd ze door haar moeder afgestaan aan haar broer en schoonzus. Om in het reine te komen met haar verleden gaat ze op zoek naar antwoorden: waarom liet haar moeder haar achter?


De Amerikaanse prinses - ebook
De Amerikaanse prinses – Annejet van der Zijl

Annejet van der Zijl schrijft biografieën die lezen als een roman. Na Anna over Annie M.G. Schmidt, Gerard over Gerard Heineken en natuurlijk Sonny Boy, gaat dit nieuwe boek over Allene Tew, de peetmoeder van prinses Beatrix.

 

Op de hielen - ebook

Op de hielen – Karen Rose
Fan van Karin Slaughter en Tess Gerritsen? Grote kans dat je ook de thrillers van Karen Rose niet kunt wegleggen. Om aan haar moordzuchtige stalker te ontsnappen verhuist psychologe Faith wanhopig naar een andere staat, waar ze haar intrek neemt in het huis dat ze van haar oma erfde. Al gauw blijkt echter dat er twee meisjes vermist zijn en rijst de vraag of haar stalker hier mee te maken heeft.

 

Neem een geit - ebookNeem een geit – Claudia de Breij
Hoe ga je om met liefde, dood, opvoeding? Claudia de Breij worstelt met deze vragen en gaat te rade bij o.a. Paul van Vliet, Nico ter Linden en Hanneke Groenteman. In korte hoofdstukjes bespreekt ze de levenslessen die ze uit deze interviews verzamelde.

 

Vorig artikeleLinea Moederdagactie: 1 jaar voor maar 49,99
Volgend artikel‘Smartbook’ moet jongeren aan het lezen krijgen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in