Morgen gratis eboek van Michael Berg een Nacht in Parijs

Uitgeverij The House of Books, Michael Berg en Crimezone vieren midzomernacht op een spectaculaire wijze! Woensdag 20 juni a.s. kun je vanaf 23:09 uur tot de volgende ochtend, 05:20 uur, het ebook van Berg’s laatste thriller Nacht in Parijs helemaal gratis downloaden!

Michael Berg debuteerde in 2008 met zijn eerste thriller, Twee zomers. Het was het eerste boek waarin journaliste Chantal Zwart haar opwachting maakte. Zelf spreekt hij liever niet van een reeks, maar over ‘standalones met toevallig dezelfde hoofdpersoon’. Zijn meest autobiografische boek, Hôtel du Lac, betekende een kleine doorbraak voor de in Frankrijk woonachtige schrijver. Hij werd genomineerd voor de Vlaamse Diamanten Kogel en werd zonder uitzondering overladen met goede kritieken. Nacht in Parijs is zijn vierde thriller.

Over Nacht in Parijs:
Chantal Zwart geniet in Parijs van de vrijheid die het leven als freelance journaliste haar biedt. Op een nacht krijgt ze een telefoontje van Naomi. Ze is in Parijs meegegaan met een aantrekkelijke Fransman, die dezelfde avond nog aan een hartaanval is bezweken. In paniek heeft ze het op een lopen gezet.

Wanneer Chantal erachter komt dat de man een bekende politicus is, gaan alle alarmbellen rinkelen. Dit is groot nieuws en zij krijgt de primeur op een presenteerblaadje. Ze vindt het huis waar Naomi die fatale nacht heeft doorgebracht, maar het lijk is verdwenen. In haar zoektocht naar de waarheid raakt Chantal verstrikt in een web van intriges, leugens en harde criminaliteit…

Crimezone over Nacht in Parijs ★★★★
“Michael Berg heeft een zeer complex geconstrueerde roman geschreven waarin tal van verhaallijnen door elkaar lopen, intriges en eventuele verdachten elkaar in hoog tempo afwisselen en waarin een goed beeld wordt gegeven van de politieke en maatschappelijke problemen van het huidige Frankrijk. Zijn observaties zijn consciëntieus, zijn beschrijvingen zeer gedetailleerd. Ook zijn kritiek op ultrarechtse politici en vooroordelen tegen Roma’s is overtuigend. Nacht in Parijs is een boek met een sterke plot en tal van ingenieuze plotwendingen. Van begin tot het eind intrigerend en verbazingwekkend knap geschreven.”

Tussen woensdag 20 juni (23:09 uur) en donderdag 21 juni (05:20 uur) is het ebook HIER gratis te verkrijgen.

http://www.crimezone.nl/web/Nieuws/Nieuwsartikel/Spectaculaire-midzomernachtactie-op-Crimezone.htm