Nieuw: de Kobo Libra H2O + WINACTIE

2592
16
DELEN
kobo ilbra h2o

De nieuwe Kobo Libra H2O met vernieuwd ergonomisch design en schermresolutie van 300 ppi is vanaf 17 september verkrijgbaar. En jij kunt er eentje winnen! In samenwerking met bol.com geven we maar liefst 4 Kobo Libra H2O e-readers weg. Lees dus snel onderaan dit artikel hoe je kunt meedoen met deze winactie!

De Kobo Libra H2O heeft een middelgroot scherm van 7 inch met een resolutie van 1680×1264 (300 ppi). Ten opzichte van zijn voorganger, de Aura H2O Edition 2, heeft de Libra H2O daarmee een verbeterde schermresolutie voor een nog prettigere leeservaring. Deze waterdichte e-reader is voorzien van ComfortLightPRO-verlichting waarmee je zowel de helderheid als de lichtkleur aan jouw voorkeuren kunt aanpassen, zodat je ook ’s avonds extra comfortabel kunt lezen.

Dankzij het asymmetrische design, de handzame afmetingen en gewicht van slechts 192 gram is de e-reader nu nog lichter en ligt hij prettig in de hand. Net als de Kobo Forma heeft de Kobo Libra H2O handige bladerknoppen om de bladzijde om te slaan en is bovendien in liggende modus te gebruiken. De e-reader is verkrijgbaar in zwart en wit.

Verbinden en lezen maar
De Kobo Libra H2O is uitgerust met Wi-Fi. De eerste keer even verbinden met Wi-Fi en inloggen met je bol.com account. Dan nog even synchroniseren en je boeken downloaden en je hebt altijd toegang tot al je e-books, ook offline.

WINACTIE
Zie jij het wel zitten om voortaan op de Kobo Libra H2O te lezen of wil je hem misschien cadeau geven? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op 1 van de 4 e-readers! Stuur uiterlijk 27 september 2019 een e-mail naar digitaallezen@bol.com met als onderwerpregel ‘Winactie Kobo Libra H2O’ en vertel ons waarom jij hem graag wilt winnen.

Niet gewonnen? Als troostprijs verloten we onder de inzendingen ook nog eens 10 actiecodes voor 2 maanden Kobo Plus Lezen. Met Kobo Plus kun je onbeperkt e-books lezen op je Kobo e-reader, smartphone of tablet. De winactie loopt van 6 september 2019 tot en met 27 september 2019. De namen van de winnaars worden op 4 oktober 2019 op eReaders.nl bekend gemaakt. De winnaars ontvangen ook persoonlijk bericht.


16 REACTIES

 1. Daar mijn vrouw steeds op haar Kobo aan het lezen is zou ik de Kobo Libra graag willen winnen want dan kan ik ook een keertje een boek lezen.

 2. Die nieuwe Kobo zou ik heel graag winnen, met mijn Kobo aura is het niet erg gemakkelijk om te bladeren nu mijn pols nog zo lang in het gips zit.

 3. Heb een E Book geweldig makkelijk om mee te nemen en lees gauw er in zo’n klein formaat !!
  Maar zou hen graag winnen de Kobo Libra is nog beter .

 4. Waar ik ben is mijn Kobo ook. Het lijkt me geweldig bladeren met de Libra. Ik moet vaak meerdere malen drukken om verder te lezen, heb weinig kracht in mijn handen. Die knoppen zijn een uitkomst.

 5. lezen in bed zonder het licht te moeten aandoen; aangenamer voor partner. Kobo winnen, heel graag!

 6. Ik vind het prachtig,maar zou het nooit kunnen kopen ,omdat ik een weduwepensioen heb.
  Maar het lijk me super.

 7. Ik zou graag de kobo libra h2o willen winnen omdat ik lang heb zitten wachten op een goeie ereader met blader knoppen. Ik heb mijn kobo Aura H2o steeds minder in gebruik omdat ik makkelijker kan bladeren op mijn telefoon. Misschien dat deze ereader me weer kan overtuigen de ereader meer te gebruiken.

 8. Gratis de nieuwste KOBO e-reader ontvangen lijkt me de beste manier om met dit merk kennis te maken. Momenteel lees ik nog altijd liefst een papieren boek, maar misschien kan de KOBO me overtuigen van de voordelen van een e-reader?

LAAT EEN REACTIE ACHTER