Nieuw op eLinea: MyTenToday

0
Elinea.nl - My Ten Today

Vanaf vandaag vind je een nieuwe functie op eLinea.nl: MyTenToday. eLinea leert van jouw leesgedrag en geeft je bij elk bezoek aan de site direct een overzicht van tien artikelen uit het complete aanbod van honderden bekende tijdschrifen en kranten die passen bij jouw interesses en die door andere lezers en de redactie worden aanbevolen.

eLinea is een unieke service waarmee je altijd onbeperkt de allerbeste artikelen uit meer dan 150 verschillende tijdschriften en kranten kunt lezen. Handig op je tablet, smartphone of PC. Op eLinea vind je achtergrondartikelen over het actuele nieuws, interessante reportages, leuke columns en nog veel meer. Zomaar een greep uit de bladen die er te vinden zijn? Te veel om op te noemen: van NRC en Nieuwe Revu tot aan Margriet en Viva, van het iPhone Magazine tot aan Runner’s World en OOR, en van America Magazine tot aan Fiets Actief. Je kunt de artikelen met je vrienden delen via mail, Facebook en andere social media en ze bewaren om nog eens terug te lezen. Elke dag komen er tientallen nieuwe artikelen bij.

En wat nog mooier is: met de splinternieuwe functie MyTenToday selecteert eLinea bij elk bezoek direct de tien artikelen die het beste bij jou passen. Naarmate je MyTenToday langer gebruikt, leert eLinea steeds beter welke artikelen jou het meeste aanspreken. MyTenToday staat voor je klaar bij het maandabonnement All You Can Read, waarbij je onbeperkt de artikelen uit het complete aanbod kunt lezen. Het abonnement kost slechts Euro 9,99 per maand en je kunt het gratis 1 maand proberen.

Nieuwsgierig geworden naar eLinea? Bekijk dan hier de nieuwste artikelen en probeer eLinea nu 1 maand gratis!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in