Nieuwe abonnementsdienst voor e-books en luisterboeken: Nextory

1
nextory abonnementsdienst

Deze maand is er in Nederland een nieuwe abonnementsdienst voor e-books en luisterboeken gelanceerd: Nextory. De dienst, die zich vooral richt op gezinnen, is gestart met een catalogus met 200.000 titels en biedt onder meer een leestracker en leeschallenges.

“We zijn ontzettend blij en trots dat we nu ook in Nederland live zijn. We zijn ervan overtuigd dat onze grote passie voor boeken zich zal verspreiden naar Nederland”, zegt Shadi Bitar, CEO en oprichter van Nextory.

De uitbreiding naar Nederland is een logische stap voor het Zweedse bedrijf, dat inmiddels ook in Finland, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland actief is. Bitar: “Nederland is een volwassen digitale markt waar men al gewend is aan digitale abonnementen en streamingdiensten voor boeken. Er ligt dus een groot potentieel voor Nextory en we zullen vanaf het begin het merendeel van alle gedigitaliseerde Nederlandse boeken aanbieden.”

30 dagen gratis proberen
Nextory biedt twee verschillende soorten abonnementen. Het Goud-abonnement is voor maximaal 1 gebruiker en kost €11,99 per maand. Het Familie-abonnement is voor 2 tot 4 gebruikers en kost €14,99 per maand. Je kunt op elk gewenst moment opzeggen. Bij beide abonnnementsvormen kun je onbeperkt lezen en luisteren via de app op je tablet of smartphone. De app is verkrijgbaar voor iPhone en iPad in de App Store en voor Android in Google Play.

Het assortiment bestaat op dit moment uit zo’n 200.000 Nederlandse en Engelse titels. Voor de Nederlandse markt is er een welkomstaanbod waarbij je het Goud-abonnement 30 dagen gratis kunt proberen en daarna €9,99 i.p. v. €11,99 per maand betaalt. 

 

1 REACTIE

  1. vreemd, dat ik voordat een proofabonement afgelopen is, via ideal zo meteen op mijn rekening geleid woordt. hoezoe?
    dat vind ik niet serious, dus ga ik niet proeven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in