Nieuwe Hebban Boekenapp is live

0
hebban boekenapp

Leescommunity Hebban lanceerde vrijdag haar nieuwe Boekenapp. Met de nieuwe app kunnen gebruikers onder meer hun boekenplanken beheren, recensies plaatsen en via de barcodescanner snel informatie over een boek ophalen.

De Hebban Boekenapp is eigenlijk een beknopte versie van de website. Via de app kun je boeken op de planken Gelezen, Wil ik lezen en Aan het lezen zetten. Ook kun je een favorietenlijst maken en eenvoudig recensies plaatsen.

De app beschikt verder over een scanner, waarmee je snel informatie en recensies over een boek kunt ophalen door de streepjescode te scannen, bijvoorbeeld als je in de boekhandel iof bibliotheek bent. Ook zie je in de app de titels die op dat moment het meest gelezen worden, de boeken die trending zijn, de nieuwste recensies en titels die binnenkort verschijnen. Ook kun je bij de boeken aangeven of je ze zelf in bezit hebt of hebt  uitgeleend.

Aan BOEKblad vertelt Hebban-hoofdredacteur Sander Verheijen dat hij hoopt dat boekhandelaars de app aanraden aan hun klanten. “Lezersbeoordelingen, mond-tot-mond-reclame, worden steeds belangrijker voor het maken van keuzes. Hebban, en de Hebban Boekenapp, is de grootste onafhankelijke vergaarbak van deze content.”

Hebban is de grootste boekensite en lezerscommunity van Nederland en groeit hard. Zo werden er Engelse boeken aan de site toegevoegd en legt de site zich nu ook toe op luisterboeken, onder meer via het evenement De Week van het Luisterboek.

De Hebban Boekenapp is gratis te downloaden in de Google Play Store voor Android en in de Apple iTunes Store voor iOS.

Vorig artikelKobo Plus bereikt mijlpaal van 100.000 titels en gaat exclusieve content aanbieden
Volgend artikelBoekhandels boos om exclusieve e-books bij Kobo en bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in