Nieuwe Icarus Illumina XL6 heeft Android 6.0, audio en octacore processor

3
icarus-illuminaxl6 octacore

De Nederlandse e-readerfabrikant Icarus brengt in oktober een nieuwe 7.8 inch e-reader op de markt. Het gaat om de Illumina XL6 en de specificaties zijn indrukwekkend te noemen.

Het gaat om een door Icarus (Distriread) voor de Europese markt aangepaste versie van de onlangs aangekondigde Chinese e-reader Boyue Likebook Mars. Het apparaat krijgt een 7.8 inch E Ink Carta touchscreen met een resolutie van 1782×1448 en 300 ppi, instelbare lichtkleur met blauwfilter, en 3.5 mm audio-aansluiting.

Het is de eerste e-reader met een Octacore processor. Bovendien zal de Illumina XL6 draaien op Android 6.0. In combinatie met de sterke processor zou dit flink meer snelheid en gebruiksvriendelijkheid moeten opleveren in het gebruik van de apps. De Illumina XL6 heeft ook Google Play zodat je eenvoudig je favoriete apps kunt installeren. Het apparaat heeft 16GB intern geheugen. Anders dan de Boyue Likebook Mars, waarvan het geheugen met een SD-kaart tot 32 GB kan worden uitgebreid, heeft de Illumina geen SD-ingang.

De Illumina XL6 is vanaf 1 oktober 2018 te koop via de website van Icarus. De prijs is €229,95.

3 REACTIES

  1. Vanaf 1 okt. Probeer ik de illumina xl6 te bestellen, maar dat lukt niet via de website. Ook zijn ze niet te bereiken per tel.,
    En geen adres meer in Eindhoven.
    Hoe zit dat? Komt die nieuwe ereader er nog?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in