Nieuwe Kindle Oasis met instelbare lichtkleur

1

Amazon heeft deze week een nieuwe versie van de Kindle Oasis gelanceerd. De nieuwe Oasis is voorzien van verlichting met instelbare kleurtemperatuur.

De instelbare kleurtemperatuur kan blauw licht wegfilteren zodat het display een warmere tint krijgt. ’s Avonds lezen wordt daarmee extra comfortabel. De lichtkleur kan handmatig worden aangepast of volgens een dagschema worden ingesteld, zodat de kleur zich automatisch aan het tijdstip aanpast. Amazon volgt hiermee het voorbeeld van andere e-readerfabrikanten. Kobo, Tolino, Pocketbook en Onyx Boox hadden al e-readers met instelbare lichtkleur in de collectie.

Behalve de instelbare lichtkleur is er ten opzichte van het eerdere model uit 2018 weinig nieuws aan deze Oasis. De hardware is hetzelfde: een waterdicht 7 inch-scherm van 300 ppi, een ergonomische vormgeving met bladerknoppen en bluetooth, waardoor het mogelijk is speakers of een koptelefoon aan het apparaat te koppelen.

De nieuwe Kindle Oasis kost 229,99 en is al voor te bestellen via Amazon.de. Verzending is vanaf 24 juli.

Vorig artikelReview: Kobo Plus Luisteren
Volgend artikelDe leukste gratis e-books #34

1 REACTIE

  1. Eigenaardig dat die instelbare lichtkleur zo onmisbaar geacht wordt. Ik heb hem op de Kobo maar vind ‘s avonds zwart met witte letters prettiger lezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in