Nieuwe Kobo Original: ‘Recept voor geluk’ van Saskia Oudshoorn

0
kobo original oudshoorn

Er komt weer een nieuwe Kobo Original aan: op 18 november 2019 verschijnt de feelgoodroman Recept voor geluk van Saskia M.N. Oudshoorn.

Recept voor geluk is de winnende uitzending van de #KoboTalent schrijfwedstrijd die begin 2019 werd georganiseerd door Kobo, het selfpublishing-platform Kobo Writing Life en verhalenwebsite Sweek. Het boek wordt uitgegeven als e-book en audioboek en voor de kanalen van Kobo en bol.com en als paperbackeditie uitgegeven via Sweek. Saskia Oudshoorn schreef eerder o.a. de romantische thrillers Zie jij mij en Op eenzame hoogte.

De roman gaat over de 24-jarige Liv die onder toeziend oog van een opdringerige manager in de keuken van een grote hotelketen werkt. Ze maakt lange dagen en kan niets van haar creativiteit kwijt in het gebak dat ze dag in dag uit moet bereiden. Daarom besluit ze haar droom te verwezenlijken: ze wil haar eigen patisserie openen. Ze krijgt daarbij hulp uit onverwachte hoek, maar daardoor komt de relatie met haar vriend Onno zwaar onder druk te staan…

Exclusieve content
Kobo en bol.com bieden met de Kobo Originals exclusieve content aan die alleen via Kobo, bol.com en de abonnementsdienst Kobo Plus te lezen is. Eerder verschenen er Kobo Originals van Linda Jansma, Tica Morgan, Lisetta Jonkman en Mariska Overman.

Vorig artikelDe leukste gratis e-books #38
Volgend artikelDuitsland: klanten kopen minder e-books

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in