Nieuwe PocketBook InkPad 3 heeft 7.8 inch scherm, instelbare lichtkleur en bladerknoppen

0
pocketbook inkpad3

Het Zwitserse PocketBook heeft een nieuwe e-reader gelanceerd en de specificaties zijn veelbelovend. De InkPad 3 heeft een extra groot scherm, een resolutie van 300 ppi, SMARTlight, audio en bladerknoppen.

De PocketBook InkPad 3 heeft een scherm van 7.8 inch en een resolutie van 1872×1404 en 300 ppi. Ook is de InkPad 3 voorzien van SMARTlight-technologie waardoor je de lichtkleur kunt instellen. Het apparaat gaat daarmee de concurrentie aan met de Kobo Aura ONE. De verlichting en de lichtkleur kan zich automatisch aanpassen aan het tijdstip. Nieuw is dat je zelf ook een lichtprofiel kunt maken en voor elk uur de lichtkleur en – intensiteit kunt instellen.

Deze e-reader heeft een sterke dual-core processor (2×1 GHz) en een RAM-geheugen van 1 GB. Er is een intern geheugen van 8GB dat met een MicroSD-kaartje nog kan worden uitgebreid tot 32GB. De InkPAd 3 heeft een batterij van 1900 MAh.

Het apparaat biedt ook de mogelijkheid om audioboeken te luisteren of gebruik te maken van text-to-speech. Bijzonder is dat het apparaat geen 3.5 mm audio-aansluiting heeft, het moet via een audio-adapter in de Micro USB-poort.

Anders dan de meeste andere e-readers heeft de InkPad 3 onderin fysieke bladerknoppen. Het apparaat weegt 210 gram en is slechts 8 mm dik. Omdat deze e-reader een ingebouwde g-sensor heeft, kun je ‘m zowel horizontaal als verticaal gebruiken.

PocketBook e-readers zijn verkrijgbaar via de website van PocketBook, bol.com en Wehkamp. Het is nog niet bekend wanneer de Inkpad 3 in Nederland wordt verkocht. De prijs is ook nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in