Nieuwe waterproof Kindle Paperwhite nu beschikbaar

0
kindle paperwhite

De in oktober aangekondigde vernieuwde Kindle Paperwhite – lichter, dunner en waterproof – is inmiddels te bestellen op Amazon.de. De standaardversie met wi-fi en 8 GB intern geheugen kost Euro 119,99.

Net als zijn voorganger uit 2015 heeft de nieuwe Paperwhite een 6 inch scherm met 300 ppi. Nieuw is dat de e-reader waterproof is, waardoor je ‘m met een gerust hart kunt gebruiken aan het zwembad, aan het strand of in bad. Het scherm is niet meer verzonken maar vormt één glad geheel, wat er niet alleen strakker uitziet maar er ook voor zorgt dat vuil minder kans krijgt. Ook is het apparaat lichter en dunner dan de vorige versie van de Paperwhite. Het scherm kreeg bovendien extra LED’s, voor nog betere verlichting.

Net als het premium model Kindle Oasis 2 ondersteunt de vernieuwde Paperwhite de dienst Audible dankzij de mogelijkheid om speakers of oordopjes aan het apparaat te koppelen via bluetooth.

De nieuwe Kindle Paperwhite is verkrijgbaar in verschillende versies. Je hebt de keuze tussen een intern geheugen van 8 GB of 32 GB en je kunt kiezen voor de mogelijkheid van een gratis 3G-verbinding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in