Nieuwe waterproof PocketBook InkPad 3 Pro heeft bluetooth, smartlight en 7.8 inch scherm

0
Image: Pocketbook.ch

Het Zwitserse PocketBook heeft er een nieuw vlaggenschip bij: de Inkpad 3 Pro. De vernieuwde InkPad heeft een extra groot 7.8 inch scherm, instelbare lichtkleur en is waterdicht.

De InkPad 3 Pro heeft een 7.8 inch E Ink Carta HD-scherm met een resolutie van 1404×1872 en 300 ppi. Het apparaat kreeg een IPX8-rating, wat inhoudt dat het waterbestendig is tot twee meter diep gedurende 60 minuten. Met 16 GB aan intern geheugen biedt de InkPad 3 Pro plaats aan zo’n 3000 e-books. De dual-core processor en 1 GB RAM-geheugen zorgen voor extra snelheid.

SMARTlight
Zoals het een premium e-reader in 2019 betaamt, is ook de InkPad 3 Pro voorzien van verlichting waarvan de kleurtemperatuur ingesteld kan worden. Dit betekent dat je niet alleen de helderheid, maar ook de lichtkleur kunt aanpassen. Door blauw licht weg te filteren krijg het scherm een warme, oranjeachtige gloed, zodat je ’s avonds nog comfortabeler leest. Je kunt kiezen voor de automatische lichtinstellingen, waarbij de optimale helderheid en lichtkleur wordt gekozen op basis van het tijdstip of deze handmatig aan jouw voorkeur aanpassen.

Audio
Dankzij een micro-USB audio-adapter en bluetooth is de InkPad 3 Pro ook geschikt voor het luisteren van audioboeken, muziek en Text-to-speech.

De PocketBook InkPad 3 Pro is al voor te bestellen via Amazon.de en wordt vanaf dit najaar verstuurd.

Vorig artikelAantal abonnees Kobo Plus blijft groeien, aanbod van 300.000 titels
Volgend artikelZomer 2019: De beste budgetvriendelijke e-readers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in