Nieuwe website Online Bibliotheek

2
online-bibliotheek

De website van de Bibliotheek is vernieuwd. Bovendien is er nu een aparte website voor alle online diensten, zoals het lenen van e-books, informatie over audioboeken van de LuisterBieb en online cursussen.

Omdat het aantal digitale diensten van de bibliotheek flink is toegenomen voldeed de oude website niet meer. Had je al een account aangemaakt op Bibliotheek.nl, dan kun je deze gewoon gebruiken om in te loggen op Onlinebibliotheek.nl.

Op de nieuwe website is de e-bookcollectie overzichtelijk weergeven en vind je eenvoudig alle informatie over de digitale diensten. Door middel van een zoekfunctie kun je de site of de collectie doorzoeken. Ook is de klantenservice beter ingericht zodat je snel het antwoord op je vraag over e-books, cursussen of de LuisterBieb kunt vinden.

De oorsponkelijke website Bibliotheek.nl is opnieuw ingericht en heeft nu de focus gelegd op de collecties van de lokale bibliotheken.

 

 

 

2 REACTIES

  1. Dat woord ‘overzichtelijk’ kun je wel weglaten als je het over de weergave van de e-boeken hebt. Ga ik bijvoorbeeld naar de lijst van Literatuur en Klassieker, dan krijg ik 4129 resultaten die in ogenschijnlijk volstrekt willekeurige volgorde worden weergegeven, zonder de mogelijkheid om bijvoorbeeld te ordenen op auteur, op de datum waarop het boek is toegevoegd, of waarop dan ook. Dat was ook al zo op de oude site. Erg teleurstellend dat ze daar niks aan hebben gedaan.

  2. Het werkt allemaal nog niet goed met de Kobo Glo reader. Ik krijg geen boeken vanuit Calibre of ADE naar de Kobo. Ze staan er wel op (kan ik zien via file manager) maar de Kobo ziet ze niet. Dan valt er weinig te lezen dus…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in